Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: zapínání PC bezdrátovou klávesnicí?

Standardní zapínání PC bezdrátovou klávesnicí?

má někdo vyzkoušeno zda MB který podporuje pwr on přes klávesnici, lze zapnout i bezdrátovou klávesnicí? případně stiskem butonu myši?

btw. pořád sem nenašel levnou desku, která umožňuje pc zapnout stiskem klávesnice z posledních tří desek, co sem měl doma, to ani jedna neuměla má někdo zaručený tip na konkrétní levnější desku? koupil sem ECS MB-M848A s tim že ve specifikaci to bylo a... prd

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no nevim, ja mam lepidlo ( epox ) a chodi mi to v pohode. ovsem jak s tou bezdratovkou? no pokud ma vlastni napajeni ( napriklad +5VSB ) a je v PS
    /2 konektoru, tak by to melo chodit ( teda pokud to podporuje deska > ale to by snad mela umet i ta ecska > nejake sem tu mel, a v biosu to mely )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

jo, melo by to chodit ale jen v PS/2 konektoru... !!!

Standardní

No mne to tiez nechodi a mam bezdrotovu klavesnicu v ps2...
    C2D 6750(2660MHz)@(3600MHz pri 1.41V ), 450x8(1.37V-real 1.39V full load),MSI P35 Neo2
    , PQI 2x1GB DDR2 800MHz@900MHz 4-4-4-12,Saphire 3850 256MB, powered by EC 450W

PC2: AMD x2 5000+(250x13), MSI K9N-SLI PLATINUM, 2GB RAM 800@819, MSI GF 8600GT silent

Standardní

taky sem to už delší dobu považoval za vcelku standartní fičuru... až do doby kdy sem jí chtěl začít používat jednu ecs/pc-shit sem kdysi dělal přítelkyni a tam to fachalo... teď mi přošel rukou asus A7V8X-MX tam si člověk dokonce vybere jestli pwr klávesou bo tou sunrise bo jakoukoli jinou teď ještě někomu vnutit tu ecs a definitivně koupit bezdrát... nemá náhodou někdo ten o Benq AM805!!!!!!!! docela by mě zajímala... vypadá fakt super, ale logitech je logitech

Standardní

me to chodilo bezproblemove na asusu tusl2 (jumper na desce + vybrani hotkey v biosu) - radiovka a4tech
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání