Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Jak zahladit skrabanec?

Standardní Jak zahladit skrabanec?

Ahojda! Koupil jsem si novej mobil (N3410) a hnedka druhej den se mi na tom plastovym krytu (ze strany) udelal osklivej skrabanec. Nekdo by nad tim mavl rukou, ale ja mam takovou nemoc, ze mi hodne vadi . Nebyla by nejaka moznsot, jak se toho zmetka (skrabance, ne mobilu ) zbavit?
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Senior Member
    Vliv
    284

Standardní Re: Jak zahladit skrabanec?

Citace Původně odeslal IntEx
    Ahojda! Koupil jsem si novej mobil (N3410) a hnedka druhej den se mi na tom plastovym krytu (ze strany) udelal osklivej skrabanec. Nekdo by nad tim mavl rukou, ale ja mam takovou nemoc, ze mi hodne vadi . Nebyla by nejaka moznsot, jak se toho zmetka (skrabance, ne mobilu ) zbavit?
    Tak sprav na druhej strane dalsi , ludia si budu mysliet ze je to nejaky druh vzoru a mas po probleme..
    HP 6530b

Citace Původně odeslal Lukas-SVK
    Tak sprav na druhej strane dalsi , ludia si budu mysliet ze je to nejaky druh vzoru a mas po probleme..
    Taky reseni, ale myslim, ze to nebude to prave orechove (uz kvuli tomu, ze 100% stejnej se mi nepodari, ani kdybych chtel)
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Senior Member Avatar uživatele epidot
    Věk
    41
    Vliv
    270

Standardní

Ja na lesteni displeje na mobilu pouzivam diamantovou pastu o zrnitosti 0,7um. To je pak jako nove zrcadlo.
    Barbone Tomahawk SE L, Compal FL90 v.2, C2D T7250 2x2GHz, 1GB DDR2 667 Transcend, nVidia 8600M GT 512, Samsung HM121HI 120GB 5400rpm, DVDrw WiFi, BT, Logitech MX510+Steelpad QcK mini
    Suspended: Thermalright Ultra 120+Thermalright HR-05 SLI+Thermalright HR-03, 2xWD5000AAKS+2x Silentmaxx HD silencer, 19'' Eizo T766, SB Audigi 2 value+2x18W Gembird+150W subwoofer Yamaha YST-SW215B, Enermax EG495AX-VE NoiseTaker 485W, TT Kandalf VA9000 SWA

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Tempo pastou ne ?

Standardní

mno prave ze ten skrabanec neni na displayi, ale na strane (rohu) toho mobilu (vrchni cast krytu), kdybych to zahladil nakym "smirglem", tak to bude jeste vic videt, pze by kolem toho zustalo vysisovany misto...

Member mince
    Vliv
    263

Standardní

A proč si nekoupíš novej kryt Ten poškrábanej oddělej a dej si tam novej.Na výběr je hodně možností a barev.Určitě se dá sehnat i v orig.barvách kdybys hledal.

Standardní

Jo to jo, jenomze yhazovat dalsi 3 kila kvuli blbymu skrabanci (a je to vlastne prakticky novy), tak prave zkousim, jrestli by se nedal alespon castecne "zneviditelnit", abych ty prachy za novej vyhazovat nemusel

Standardní

A vyhazovat 3 kila za nejakou spesl pastu se ti chce?

Kryty jdou sehnat i levneji. Neoriginalni, vrzou ale jdou

Member mince
    Vliv
    263

Standardní

No a pokud kapneš na dobrej vzorek,tak ti ani nevrznou a sednou parádně.Sám jsem taky svýho času kupoval novej kryt/N3310/ a pak ani nešel sundat,jak tam byl napevno.Koupit novej kryt je podle mě lepší,rychlejší a cenově to vyjde skoro nastejno.Pak si kup ještě pouzdro a nebudeš mít problém se škrábancama,když jsi na to puntičkář

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no jo noghia

hele a co vzit obycejny bavlneny hadr a zubni pastu. tim to alespon zahladis. jediny problem je v tom, jestli nemas ten kryt barveny a tudiz nesedres barvu.

anebo jeste jedna moznot. vem si tmel akrylovy, dobarvi ho a zaplacni to tim a pekne setri.

nebo pres to nalep samolekpu ( trebas noGHIA FOREVER )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    no jo noghia

hele a co vzit obycejny bavlneny hadr a zubni pastu. tim to alespon zahladis. jediny problem je v tom, jestli nemas ten kryt barveny a tudiz nesedres barvu.

anebo jeste jedna moznot. vem si tmel akrylovy, dobarvi ho a zaplacni to tim a pekne setri.

nojo zubni pasta rulzz, vidis, to mne ani nenapadlo . Ale stejne si koupim asi jinej, pze vrze, nesedi dobre (posouva se), barva se mi nelibi (vyblita zelena s bilym displayem ), cudliky vrzou a celkove jdou blbe mackat (obzvlast ty u displaye) a je tam ten HNUSNEJ skrabanec!

Tedka mne napada, ze bych si mohl koupit kryt rovnou na dve SIMky, pze tu druhou taky potrebuju, ale to by byla diskuze na jiny tema a to tady zamerne rozvadet nebudu .

Takze secteno a podtrzeno = vymena krytu

Standardní

no jo noghia

Tu zubni pastu sem zkousel na C35i a jedinej efekt byl ten, ze mi telefon tejden smrdel po mentolu
    Ted mam M55 a kryt je zrubanej jaxvina, ale nevadi mi to protoze kdyz se zapne podsviceni tak to neni videt
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Citace Původně odeslal Caleb
    no jo noghia :wink:

nebo pres to nalep samolekpu ( trebas noGHIA FOREVER ;D )
    Tu zubni pastu sem zkousel na C35i a jedinej efekt byl ten, ze mi telefon tejden smrdel po mentolu :lol:
    Ted mam M55 a kryt je zrubanej jaxvina, ale nevadi mi to protoze kdyz se zapne podsviceni tak to neni videt 8-)
    tak si mal skusit popol ked sa ti nepaci zubna pasta...

Member mince
    Vliv
    263

Standardní

A dost dobrej je popel z cigaret

Jo to jo, jenomze yhazovat dalsi 3 kila kvuli blbymu skrabanci (a je to vlastne prakticky novy), tak prave zkousim, jrestli by se nedal alespon castecne "zneviditelnit", abych ty prachy za novej vyhazovat nemusel
    3kila? heh a ty to řešíš? já odrbal kryt na 6230i a platil jsem za něj 1000,- za kousek plastu...pche.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání