Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: VideoLan --> VirtualDub

Standardní VideoLan --> VirtualDub

Potreboval bych poradit jakym zpusobem a v jakym programu bych mel zpracovat ulozeny video stream z VideoLan,abych ho mohl otevrit ve VirtualDubu a dal upravovat....
    Soubor ktery VideoLan vytvori nema zadnou priponu a jde mi prehrat jen zase ve VideoLan.Neni to tak dlouho,co jsem cetl, ze to pres nejakej programek jde prevest.Myslim, ze neco jako mencoder,ale fakt si nejsem jistej.
    dik za rady
    Normalni PC :)

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Malo by to ist aj vo VirtualDube , ale potrebujes nejaky codec naistalovany mat a tvori to. Mal som podobny problem co sa tykalo digitalneho zaznamu z kamery az kodec mi pomohol.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní

No jo,jenze jak mam zjistit jakej kodek to potrebuje?
    Nevim jestli to k necemu je ,ale pri tom nahravani je zapnute toto....Encapsulation method : MPEG TS
    Kdyby si s tim nekdo chtel pohrat,tak bych sem hodil link na ten soubor...cca 50 MB
    dik

Standardní

Citace Původně odeslal SOAD
    Nevim jestli to k necemu je ,ale pri tom nahravani je zapnute toto....Encapsulation method : MPEG TS
    Kdyby si s tim nekdo chtel pohrat,tak bych sem hodil link na ten soubor...cca 50 MB
    dik
    MPEG TS = MPEG transport stream

Melo by to jit zkonvertovat s PVAStrumento, nebo s DVR-Studio

Napr. na http://www.dvbskystar.wz.cz/download.html

Standardní

Citace Původně odeslal Mr.Lilek
    Citace Původně odeslal SOAD
    dik
    MPEG TS = MPEG transport stream

Melo by to jit zkonvertovat s PVAStrumento, nebo s DVR-Studio

Napr. na http://www.dvbskystar.wz.cz/download.html
    JJ,mas pravdu.Jo a mimochodem staci ve VLC dat moznost MPEG PS.Tu by mel umet VirtualDub primo otevrit.Ve verzi 0.7.2 mi to neslo,ale ve verzi 0.7.1 je to ok.Akorat mi nejak pada VirtualDub.Kdyz to ale udelam pres DVD2AVI a VFAPI codec,tak je to bez problemu.

btw. co je to za strankujak jsi tam uvedl...mi nejede

Standardní

No jo, ted jsem to zkousel a me to taky nejede
    Musis holt rucne prez hlavni stranku

Bacha na to, ja kdyz zpracovavam DVD2AVI projekt prez VFAPI (nejsi sam kdo to dela ), tak mam problemy s DIVX 5.1.1 Pro kodekem - absolutne nedodrzuje zadanou bitrate pri multipass

Standardní

Ja pouzivam jedine XviD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání