Citace Původně odeslal PePo
2Marcelino:
Ja teda nevim, jestli jsi pochopil smysl tohoto threadu, ale tady se jedna o prizpusobeni impedance repro a zesilovace. Toho Pioneera nikomu nevnucuju ani ho tu nikdo nekupuje (nebo jsi to snad nekde vycetl ?), jenom jsem ho uvedl jako priklad pro repro 4-8Ohm. Muzu te ale ubezpecit, ze kraval dovede udelat dostatecny, nicmene nevim, kdo by pritom dokazal relaxovat, ja teda ne. Tech 100W na kanal spis beru jako prijemnou rezervu a prostor pro zanedbatelne zkresleni pri nizsich hlasitostech. Co se tyce kvality zvuku, tak hraje naprosto ciste i pri vysokych vykonech - kdyby sis poslechl nove modely Pioneera nebo si aspon precetl par recenzi na ne, mozna bys tu potom neplkal. A jestli tu chces nekoho omracovat svou shitkou, ktera umi (za tezke prachy) akorat tak zesilit 2 kanaly, tak to uprimnou soustrast - zajimalo by me, jak si na tom vychutnas 5.1 domaci kino, chytroline...
pokial vyznel moj prispevok prilis ostro , ako utok na teba, tak sa Ti ospravedlnujem... ...machrovat som rozhodne nechcel... ...to nie je moj styl...

...vpodstate som chcel iba reagovat na to , ze si si nevybral H/K koli nizkemu vykonu , ale radsej si isiel do 100W Pioneera... potom som sa uz moc rozpisal...
...recenziam moc neverim - vyhra ten kto zaplati - uz som bol vela raz sklamany... a tu skutocne plati - kazdy ma iny vkus !!! a to co ti ospevuje recenzent ti vobec nemusi pasovat na tvoje usi...
...5+1 si vychutnas len vo filmoch - a aj to len v niektorych a v originale - dabing je uuuuuubohy...
...a kedze 99% casu ide na mojej zostave hudba, tak som radsej investoval do kvalitneho sterea... na repraky som nechcel dat viac ako cca tych 28tis Sk, a uznaj, ze pred 2 rokmi sa za tieto peniaze nedala kupit zostava 5 reprakov, ktora zahra kvalitne aj stereo (ta zacina nad 50tis a tolko nedam..., ak sa to vyuzije len tak max na 2-3 filmy za mesiac )