Citace Původně odeslal Croog
Musim říct, že to máš fakt pěkně a originálně postavený. Vůbec mě nenapadlo, že by bylo takhle jednoduchý se připojit na smbus a posílat teploty do mbm. Značně to ve mně hnulo myšlenkou rozbít ten venkovní helium teploměr (už je asi 3 roky na nepájivym plošnym poli, pač sem línej vyleptat plošňák ) a předělat to, aby mi ta teplota za oknem seděla v mbm monitoru vedle ostatních teplot. :P (I když to bych musel najít nějakej fakt pěknej logovací plugin do mbm. S tím původním monitorovacím softwarem sem si celkem pohrál...)

Co mi ale pořád nedochází je vyřešení těch dvou LCD na jednom LPT. Jak to v tom jaLCD ovládáš? Jak mu říkáš, že tohle má zobrazit tady a tohle tam? Pokud teda zveřejníš to "kabelové" schéma, jak si uvedl na pretaktovanie.sk, tak by mi to určitě dost pomohlo.
Tie dva displeje sa predsa riešili už aj tu, na fóre... Proste sa dva malé displeje správajú ako jeden veľký - prvé dva riadky sa vyskladajú na prvý displej a druhé dva na druhý... Samozrejme sa prerovnajú do skupín tak, aby pokryli príslušný displej. Nieje to žiadná záhada ani môj zázračný vynález. Proste som spojil dohromady veci, o ktorých sa síce vedelo, ale nikoho to nenapadlo takto riešiť...

A pluginov do MBM sú desiatky...

Ešte sa ti nestalo, aby ti PC poslalo SMS, že vonku začalo mrznúť?