Citace Původně odeslal Gastan
jen tak naokraj,parametry nejsou stezijni - hlavni je,si je poslechnout.
Presne tak!
6x100W u toho Pioniera to je len papierovy udaj - 100w da len do 1 repraku, ak zapojis vsetkych 6 kusov tak je to pooodstatne menej - si precitaj max. prikon toho receivera zo siete 230V - na zadnom stitku - typujem tak max. 400W - perpettum mobile este nikto nevyrobil

ad zvuk: no kazdy ma iny vkus - niekto rad len hutne basy a niekto naopak radsej pocuva prijemnu hudbu... Ale jednoznacne by som sa vy*** na Pioneer isiel do Harmana ...
ad Canton: aktualne asi najlepsi kompromis medzi hutnymi basmi a zaroven celkom pocuvatelnym zvukom na normalnu hudbu...Magnat je na moj vkus prilis "efektny" zvuk - "bum"-"cink" - teda viac ten "bum"
ad vykon: mam doma stereo zosik NAD350 - ten ma udavany vykon tusim len 60W na kanal do 8Ohm zataze (ale zvlada aj 2Ohm ) a poviem ti, ze viac ako do polovice som hlasitost este nedal, lebo som uz mal vazne obavy o moje repraky Focal a tiez o svoje usi - hlasitost bola taka, ze ak som vysiel z baraku na ulicu, tak som mal pocit, ze aj vonku to hra prilis hlasno ... v izbe sa vazne nedalo vydrzat...
... ak chcem tomu vazne "osolit" - a neriskovat zdravotne problemy, tak staci otocit hlasitost na 1/4 max 1/3 rozsahu a uz je to nielen zvukovy zazitok ale aj slusna fyzicka masaz