Citace Původně odeslal EllE
Citace Původně odeslal Petrt
Sorry, ale takhle muzu oponovat u jakehokolik levneho media. A nebo ty mas Multase 1-2 roky stare a delaji ti problemy ? A pokud ano, tak to klidne muzu svalit na tvou mechaniku. Mam tu dost CD medii Multidisk a nikdy jsem si na zadne nestezoval - narozdil od nejakym shitovych CD spindlu u kterych ani pomalu nevim vyrobce. A u tech DVD to holt risknu
Citace Původně odeslal Frost
JJ plne s tebou souhlasim, pred lety jsem cetl recenze na cd-r media multidisk a dopadaly jako jedny z nejlepsich, proste super a ted po cca 5ti letech je jich vice jak polovina necitelnej, tvorej se na nich ruzne mapy a puntíky. Proste shit nejveci a proto se bojim i dvd.

2Petr: Nekolik je kolik....200-1000? Kamarad co se tak trosku živí legalnim pálením DVD už opravdu vypalil nejakej ten tisic medii a ty multidisky moc dobre nedopadly a casto se stava ze jsou necitelne. No ale zase nedopadly tak spatne jako gigamastery u kterych v baliku 50ks nebyl jedinej dobrej kousek ale to bylo zapricineno spatnou serii.

Vsem se tu omlouvam za OT, je to prece jen diskuze o Toshibe.
Nesrovnavejte Multidisky CD vs DVD ... par jsem jich prozkoumal a DVD maji uz konecne poradny postrik ktery by se nemel tak lehce jako u CD odloupavat.
Jinak samozrejme CD Multidisk byly snad nejhorsi media ze vsech a mne osobne pri castem pouzivani nevydrzely ani mesic.
Srovnavat je treba, protoze prave kvuli shitum CD ktere multidisk pred par lety vyrabel (a v tisku prezentovano jako nejlepsi mediu za super cenu...viz FROST) je treba byt u teto znacky opatrny. Bohuzel ukaze az cas, to ze ted vypada vrstva skvele neznamena, ze to bude taky tak za rok. Takze netvrdim, ze DVD Multidisc jsou shit...to fakt nevim, jen jsem k nim skepticky.