Citace Původně odeslal MadCap
no vymena zuvacky za pastu vecsinou pomoze, vec reklamacie je uz ina, to musis vediet akeho mas predavajuceho btw strieborna, ak si tam dal nejaky titan tak to je sracka najvecsia :P kvalitnejsie silikonky su uplne v pohode, preco myslis ze sa davaju aj ku kvalitnym chladicom ? inak dat poriadne dole striebornu je fakt fest tazke ..
MC
zuvacka tam nebyla, byla tam prave ta silikonova pasta,ale bylo ji tam tak malo že ani nedosahovala k okrajum (spis takovy mensi kolecko u středu) v tom byl asi ten problem protoze chladic byl furt vlažnej zato jadro z druhy strany grafiky peklo jak cert. Ted sem tam frk prave ten titan (daval sem ho i na GF2 Ti) a uplne v pohode chladic uz je ohratej a na druhy strane grafiky, tam kde je GPU uz udrzim prst .
Ja vim ze se o titanu rika ze vysicha a podobny veci, ale ten co mam ja je uplne v pohode (asi original ci co) pred rokem sem ho patlal kamosovy na athlon (thunderbird) 1.4 @ 1.7, na iddle ma asi 50° a na load asi 57° a rikal ze kdyz to minulej tejden sundaval, tak pasta byla normalni měká a mazlava a že to v pohode setřel ubrouskem ....
JJ, dolu to de dobre akorat z hladkejch povrchu...