Citace Původně odeslal ESCAPE
Citace Původně odeslal RAYven
Citace Původně odeslal ESCAPE
Mám ofotené screenshoty a nevidím v tom rozdiel. Je to blbosť.
HEHE...paci a ti ten vykon co daj si tam bios z MSI 5950U, alebo Gigabyte 5950U...AKYKOLVEK !!! a co ti z to ho vypadne??-->ze vsetky maju cca rovnaky vykon.ALE!!! iba ASUS 5950 ma podstatne vyssi !!! (cca 20%).WOOOOOW...to by bolo super.

Tak sa teraz zamysli, myslis ze asus ze az taky brutalista ze dokaze predbehnut vsetkych ostatnych

Mas screeny z FAR CRY zo svojej karty na MAX detaily...postni to sem.
2 dni som sa hral s kartami a biosmi, a viem uplne naisto ze ten problem tam je...

Ak nie si schopny to vidiet na NATURE 03, chapem...ale na FAR CRY to nemozem nespozorovat...to mi ver

Ale na druhej strane, ak ti to nevadi si stastny clovek, lebo vykon je fakt vyssi...

Inak rovnaky vykon ako ten ASUS bios ma aj novy bios r. 2.0 od MSI a funguje korektne...( je default na novych XT).

Este raz a naposledy...flashovat XT/SP je BLBOST !!!
Ked xcete flashovat treba FX 5900/5900U...

medzi XT a 5950 je obrovsky rozdiel v casovani, vykon bude este mensi.
Neviem, kde si zobral tých 20%?! Už to tu píšem asi piatykrát. Pôvodne som mal cca 5100. Na inom biose ako ASUS mi to dáva od 5500-5700. Asus mi dáva cca5900. Tak mi teda exaktne vysvetli, kde je nárast medzi (5500-5700) na 5900 20%?!
Druhá vec: Už asi 3krát som ti písal, aby si mi poslal ten bios na MSI5900XT rev. 02. Dal si mi dokonca link, ale ten tvoj geniálny bios tam nebol.

hovorim o 20% v NATURE (normalne mi davalo 29fps, s Asusom 35), ale na tom vobec nezalezi.Ide o to ze si nerozumie s XT.

Za ten link co som dal sa ospravedlnujem.Ja som to poslal kamosovi nech da ten bios na svoju stranku.Ale on to posral, hodil to k inym biosom,a ako som zistil, ten co som mu dal sa zahadne odtial vyparil.
Takze to opravim...tebe ho posielam mailom...