Chalani ja mam tu kartu mozno na ktoru Entita mieril tento dotaz, ide detekovat ako R360, cize je to XT, ale viete chybicka je asi mozno aj v tom ze je to predsa len prvotina od MSI ktovie jak sa zadaril bios atd., pamete idu na 720 ale jadro ako tak na 410 ide, ale uz nejake tie botky biele sem tam sa vyskytnu ako kedy v 3dmark03 mother nature teste, tak slapem na 405 aj tam nejaka botka ale uplne skoro ziadna, v hrach ako Far Cry tych 410 ok, v Ut2004 ani nehovorim, ako keby nic.
Ja si nemyslim ze jadro rozhoduje o vsetkom co karta ukaze, chladic je studeny skoro a fuka vlazny vzduch, chladenie na tej karte sa mi pacilo, skor bios je asi daky od niekial inakial, skratka chcelo by to asi bios co da viac stavy do GPU,
mozno aj zdroj je moj shitny ale to sa mi nevidi DTK400vka nieje sice torpedoborec ako Fortron cez 400W alebo Enermax 460tka, ale mal by byt dobry
Len je to vobec normalne ze na AGP vetve mam 11,8v viem ze optimum je 12, ale pod 12, som amater, poradte plz
Este nieco nejake fatalne chyby mi to nerobi v hrach do 425mhz len take drobne biele snezenie pribuda frekvenciami, teda obcasne biele bodky, a na 420 uz je to pekna fujavica

http://www.nvision.pl/?200404062058202
odkaz na polsky server kde vraj zajtra bude preview na tento radeon9800XT, normalne je oznacovany XT, vsak aj MSI ho nazvali na odlisenie 9800Pro Plus cize XTcko podtaktovane