Citace Původně odeslal Wolferine
mno hadej co mam ja
ja mam teda M6500N ktery ma disp jen 1024*768.
mam tam 1,4centrino,512mb ram,40disk a zadny os kvuli cene
vydrz je dost slusna,kdyz jedu na 600mhz a druhe nejmensi podsvteleni tak kolem 5hodin kanclu by se dalo..ja jeste podtatktovavam grafarnu na 200/200 a stahuju krapt voltaz na cpu...a mam druhou baterku do mod.slotu
na tech 600 zvlada v podstate fsechno co na nem delam krome her....
na hry je dobre taktnout grafarnu-standartne ma dost nizke takty,nizzsi nez ma ati normalne. Pameti mi moc nesly taktknout ale jadro jde brutalne..po oc z ni vythanu pres 10600bodu v 3dmarku2001.
zpracovani je na solidni urovni, jen je krapet sirsi neb se do neho montoval i sirokouhly disp..ten bych ti mozna doporcil (m6700n) neb nesirokouhel muzou mit spodek disp.jasneji podsvetleny nez vrsek (pripad toho mojeho,zadna katastrofa to neni a je to tak pry i u aceru...)
zkratka ja bych ho doporucoval
edit:jo a je k tomu myska a slusna brasna zdarma....
edit2:vykon ve hrach hodne slusny, wuffi na nem absolvoval oc lanparty..battlefield, ut2004,.....
Hmm, sounds very good
Kdybych si ho porizoval, tak bych uprednostnil 16:10 displej, moc bych totiz rad sirokouhlej notebook
Taky jsem cetl na zahr. forech, ze nektery 15,1" displeje maji problemy s osvetlenim a taky casto vadny pixely (1-3 kusy). Jak je na tom ten tvuj s osvetlenim a pixelama? A obraz je hodne dobrej?

EDIT: Ted koukam, ze osvetleni jsi uz popsal jsem slepec, ale pixely me stejne zajimaj