mozne je vsecko, ale s normalnim chlazenim (vzduch) to asi nepujde2) Otázky – tento typ cpu (barton 130nm) má prý max takt 2200Mhz. Je v mém případě možné dostat FSB na 400Mhz, což se zamčeným multip. dává 2300Mhz ?
rozhodne sezen zdroj s tim konektorem ... treba fortron 300/350w s 12cm fanem je super(za ty prachy) - to vcore lita mocZkoušel jsem to (400FSB)s nastaveným vCore na 1.75 a 1.8 naběhl mi bios, winy bohužel ne… po restartu, nenaběhl ani bios (Clar cmos). Je možné, že mám nestabilní zdroj? Nemám tam to přídavné napájení (čtyř konektor) a hw monitor mi píše: "napětí na -12V větvi -11.65, vCore místo 1.725 udává 1.696"?
Problem CPU je teplo ne VCore. Takze klidne do nej muzes prat i 1.9, ale musis ho uchladi. Podivej se po par podpisech a uvidis takovou rozumnou mez ... vic jak 1.9 bych ale nedavalNa kolik je u tohoto cpu rozumné zvedat vCore ? Verze mého bios je: rev C1.6L nevím, zda má cenu stahovat update a fleshovat ho (nemám s tím zkušenosti).
NE! NF2 neni VIA, synchronni rezim je vzdy nejrychlejsiMám (pakliže to bude stabilní) nastavit asynchronní FSB cpu/ram 190/200, má to víkonostní nárůst oproti 190/190 ??
To by melo stacit.Zamikání agp/pci – stačí když ručně nastavím agp 66Mhz a pci 33, nebo musím nastavi něco víc![]()