Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Zkusenosti s Impact Computers (impactcomp.cz)

Standardní Zkusenosti s Impact Computers (impactcomp.cz)

Zdravim,

mate nekdo nejake zkusenosti s touhle firmou? Jak probiha reklamace sestav, dilu atp...

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    54
    Vliv
    280

Standardní

Jen ty nejhorší, a co jsem viděl ohlasy na jinejch fórech tak nejsem sám.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

moje zkusenosti s timto prodejcem jsou asi takoveto:
    kdyz jsme reklamovali PC, ktery jsme si nechali postavit a u ktereho prestala fungovat grafika a deli se s tim dalsi podivne veci (divne piskani a zasekavani disku, spatne fungujici zdroj). Kdyz jsme to dali do reklamace a popsali podrobne jak co funguje a co jde na reklamaci. Tak po mesici kdyz jsme pro PC jeli, tak se tvarili ze je vsechno vyreseny, ale kdyz jsme to privezli domu, tak disk piska dal a zdroj stale funguje spatne.
    Dalsi zkusenost jsem mel takovou, ze jsem tam prinesl vypalovacku. Nechali si ji tam cely mesic, na coz maji pravo, ale nastve to. Po mesici se ozvali ze to mam vyreklamovany, kdyz jsem tam prisel, tak jsem dostal novou mechaniku a sel.

Standardní Re: Zkusenosti s Impact Computers (impactcomp.cz)

Jenom špatný zkušenosti, od řadovejch zaměstnanců po majitele banda zmrdů .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

Senior Member mince Avatar uživatele rombo
    Věk
    41
    Vliv
    299

nemam je rad, a reklamace s nima sou taky vazne sranda.. nerekl bych ze tam je nekdo zdatnej co tomu fakt rozumi .. mozna nekomu krivdim (neznam je vsechny) ale pusobi tak na me pac s nema mame urcity ksefty
    HOME: Intel Pentium G2120@3348MHz (Ivy Bridge), Gigabyte Z77-D3H r1.1, 8GB DDR3 Crucial Ballistix LP 1600@1512MHz 8-8-8-24 Turbo, Intel HD + Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12) + Virtu MVP, A-DATA XPG SX900 128GB + Western Digital 6400AAKS, LG BD-RE BH08LS20, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, Samsung 24'' P2450H, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E, Microsoft Wireless Laser 7000, =-SILENT PC-=

WORK: HP Mini
    110c :).. servis PC a notebooků v Olomouci

Je to sice raritka reagovat na 3 roky starej thread, ale přidám jednu k dobru:

Je to pár let zpátky, cca 9, ale pamatuju si na jedno Občanské judo, kde rozebírali nějaký pochybný prodej PC postižené holce, kdy se rodiče rozčilovali na dnefunkčností a nechutí dodávající firmy jim to PC vyreklamovat.... byla to trochu až moc sugetsivní reportáž, ale na každý pád hádejte jaká firma to tenkrát dodala??
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání