Tonery do Minolty CPP jsem nekolikrat nechaval plnit v brnenske firme Noteboox (aspon myslim, ze se tak jmenovala). Prvni varka byla vicemene v poradku, ale dalsi uz byly horsi. V toneru byly nejake male hrudky, nebo co, a ty se zasekavaly mezi valeckem a tou kovovou listou nad nim. Takze po nekolika vytiscich se zacaly po cele delce papiru delat cary, kde barva vynechavala. Reklamacim vyhoveli, ale bohuzel vymenou za jine tonery, ktere delali to same. Takze mi nezbylo, nez tonery kazdou chvili cistit. (az jsem z toho byl cely zlutomodroruzovocerny ) A navic se z tech cartidgi toner casto sypal ven, takze jsem mel cely vnitrek tiskarny zas*any vsemi barvami.
Dohromady jsme od nich meli 6 sad toneru (2 zakazky, jedna reklamovana 3x, druha jednou), ktere tohle delaly. Do vraceni penez jsme je ale nedonutili. Za tu cenu, kterou jsme usetrili jsem s tim mel takovy prace (komplet cisteni tiskarny, nekolikrat urgovat kazdou reklamaci, ...), ze to vubec nestalo za to.

A navic jsem jim dal na obnoveni i valec. U nej zapomeli vynulovat pocitadlo, takze ho tiskarna znovu nevzala. Sel tedy zase na reklamaci a uz je u nich pres dva roky. Telefony nezvedaji, kdyz jsem byl u nich, tak slibovali, ze to hned zitra poslou (pry ho nemeli na prodejne, ale nekde jinde) ale nic neposlali. Ted ta firma uz asi zkrachovala. Ale to uz mi je jedno. Na valec uz kaslu a tonery jsem vyhazel. A tahat je k soudu mi za to taky nestoji.

Tenkrat tady jina firma barevny tonery nedelala. Dnes uz mozna jo, ale me uz nikdo nikam na recyklaci toneru nedostane. Ja si radsi koupim novy.

Takze moje rada: Fakt to za ty usetreny prachy nestoji.