Citace Původně odeslal BYko
Citace Původně odeslal Asmoo
Mno k tomu CPU,asi by se ti vyplatilo koupit spise Bartona 2500+,kuli 333 fsb a vetsi cache pameti.Box je za cca 3k s dani,nebox asi o 400 mene .
Co se tyce grafiky,tak asi tu 9600XT nebo 9800SE a odemknout,krom herkulesu jeste dalsi min. 2 vyrobci prodavaj 256 bitovy 9800SE a vyjdou zhruba stejne draho jako 9600XT.
Pokud by sis dokazal sehnat slusnej nakup v nejakem VO,tak napr Proca ma 9800SE 256bit od XpertVision i ColorPower za 5000 s dani v D3 sazbe,9600XT od CP za 5300
Za EU cenu jsou o 800 kc drazsi.
Klasicke 9600Pro nejsou o moc levnejsi,cca jen 800 kc,9600 mi uz neprijde jako dobra investice,to radsi gf4ti.
Pojde tu 9800SE odomknut od SAPHIRU.
PS: Nezaujimal som sa o to odblokovanie ale aka je pravderp. ze sa to odomkne uspesne
PS: strucne ako sa to dá odoknut (sposob)?
Spphire je hlavne 128 bit!A dost pochybuju ze pujde odemknout jeste jsem o tom neslysel ze by ho nekdo odemkl!

2Pertr:na tom CPU to sice moc nepozna ale treba si koupi casem jinej.Kdyz ma moznost si koupit XT tak at ho koupi.Prece si nebude kupovat neco slabsiho kvuli CPU ktery muze nekdy jeste vymenit za lepsi!
jinak myslim ze na Far Cry to stacit bude sice ne na plny dataily ale urcite si ho zahraje na prijatelnou grafiku