Zvlastni Po nove instalaci W98 asi pred mesicem jsem si stahnul a nainstaloval udajne vsechny aktualizace, ktere k tomu jsou k dispozici a ted se mi prihodilo nasledovne:

Spustim IE, kde mam jako default nastaveny jeden znamy vahledavac a ono mi to misto toho najede na Windows Update. Zkontroluji ono sve nastaveni, vypada v poradku, URL vahledavac tam je. Jen tak z hecu jsem si to teda nechal projet, jestli mi neco nechybi, ocekaval jsem zname hlaseni, ze vsechno mam. A cumim, pry mi chybi 4 dulezite apdejty, vsechny se tykaji bezpecnosti. Kouknu na ne, na jejich datum a jeden je z 28.2.2003, druhy z 9.5.2003 a - ted prijde to nejzajimavejsi - treti je z unora 2004 a ctvrta dokonce takrka zcela cerstva z 13. dubna 2004. A to jsem si pod dojmem toho, ze Mikrosrot udajne u W98 stahnul roletu, nenastavil automaticky apdejty.

Shrnuti:
1. Jakto, ze mi misto vyhledavace najely MS-apdejt?
2. Jakto, ze se mi 3 prastare aktualizace nenainstalovaly, kdyz jsem instaloval vsechno?
3. Jakto, ze jsou nove aktualizace pro W98, kdyz udajne prestali zaplatovat v kvetnu 2003? (samozrejme, ze kvuli tomu se nezlobim )

A jen mimochodem:
Citace Původně odeslal Rainbow
Na posledny objaveny bug (tusim v HTML Helpe) uz nebol ziadny update pre Windows 98 (pre Windows ME bol)
Zrovna v tomhle HTML Helpu maj bug, kterej se jim tahne prinejmensim uz od W98 (a asi i 95-ky, ale nevim, tu neznam, jestlli to tam neni uz vubec od prvnich barevnejch Woken), pres 2k a tusim dodnes u XP: Maj tam nastavenou transparentni barvu pisma, takze kdyz normalne pisu negativne (moje nastaveni na tmave pozadi a svetle pismo), tak tam na jejich bilem podklade nic neprectu. Tuhle diletantskou chybu opravit je z ciste programatorskyho hlediska zalezitost tak riakjic na par minut a nechapu, ze na to ti experti jeste nedosli