Citace Původně odeslal Likedi
Citace Původně odeslal jan555
Citace Původně odeslal Likedi
fajn tak to asi vezmu tu 2.8...nebo LookAS mi něco nabízel...uvidíme. jinak, jaký ty máš OC u toho CPU?
Tohle si já na triko neberu - projeď si testy, atd., nebudu nikomu doporučovat nic, co sám nemůžu dobře posoudit
Moje CPU - max. cca 3,75-3,8 GHz při 1,575V (větší voltáž už nepomáhá, nejvíc jsem zkoušel 1,65V a ani o chlup víc), teď jedu na 3,45GHz, ale už jsem podvoltoval na 1,475 real
a ty jedeš na vzduchu a 3.8GHz dáš...při 4GHz by to dávalo přes 100W a to vodníkem uchladím...totiž tímhle vodníkem...takže kdybych měl nějaký superpaměti a skvělou desku...který desky jsou nejlepší na taktování? hodně se mi líbí Gigabyte GA-8KNXP - Intel 875P http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24428 ale ty 4GHz bych moooc chtěl...
Vždyť jsem to říkal - s nejvyšší pravděpodobností nedáš - já na tom nejedu neustále, protože to za a) nepotřebuju, za b) to trochu hřeje, za c) nemám na to paměti (synchro), za d) potřebuju rock-stable 24/7 ... Mě prostě ten procík na víc ani nepostne - nikdy

K mobo - pokud nepotřebuješ featury KNXP, tak si kup to, co mám já (pozor, musí to být Rev. 2.0) - je to ta samá deska (jen o "něco" levnější ), navíc o chlup rychlejší a prakticky absolutně bezporuchová - obojí zřejmě na vrub absence dodatečných zařízení. Jinak pokud mám správné informace, tak se ke KNXP ani KNXP Ultra už nějakou dobu nedodává DPS modul (kdyby se Ti líbil), ale to chce ověřit ... Jinak všechny tyhle desky jsou extrémně stabilní a bezproblémové (s tou poruchovostí, atd. vycházím z informací produkťáků od ELAPu - ti o tom něco "málo" vědí )

EDIT: Ještě něco - jediný, co mě na těchhle deskách štve, je, že nemají clear cmos jumper, nebo DIP vyndání baterky to jistí ...