Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal Tuleň
ok, tedy bych z toho vyvodil, že ať je kapacita 256 nebo 512 tak více tepla vyprodukují 2x256 než 1x512?
no 256ka vyprodukuje asi mene nez 512. ale 2x256 pri stejnem poctu cipu na dimmu vyprodukuje rozhodne vice tepla nez 1x512.

a k tomu notasovi > hmmm covece je zajimave ze s tim mas problem jen ty. kamos notase prodava a zatim takovouhle kravinu ( promin ) neresil.

EDIT: a mohl si uz od zacatku napsat, ze se jedna o NB. usetril bys vsem praci. tam s tim stejne HO.NO udelas a pokud nejsi milionar abys to mohl menit dle libosti, tak stejne bude zaviset na tom, na co mas penize...
Nemyslím si že je to kravina. Je známo že čím je teplota komponent vyšší, tím méně vydrží. A zajímám se o to pro to, že od té doby co jsem přidal 1x256MB modul tak to dole hřeje jako svině, sotva na tom udržím ruku. A protože bych rád aby mi ten noťas ještě nějaký čas vydržel, rád bych mu ulevil, chápeš? Milionář sice nejsem, ale na to abych prodal to co tam je teď, něco přidal a koupil 512, tak na to snad ještě mám To že se jedná o notebook-naivně jsem si myslel že právě pro to máme ty podpisy, ne
Ale jinak dík.