Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Big problem s WMP

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Big problem s WMP

Pls. poradte mi nekdo kde je problem. Když přehrávám film v WMPje vše OK. Ale když přehrávaní ukončím, již další film nespustím a to po dobu cca 5ti min a dole v liště mi pořád svítí ikona, která aktivuje kodeky. Když použiji jiný přehrávač tak je vše OK a i po ukončení přehrávání se ihned zavře i ikona s kodeky. Díky za každou radu.
    P4: 2,4/800, board:Gigabyte 8KNXP, chipset 875, GK:Inno3D FX 5500/128, ram:OCZ 2x256/400Mhz,DVD: Plextor,pec: Asus5224,

Senior Member
    Vliv
    282

Standardní

A to se ti stava u kazdyho filmu, nebo jen u nekterejch? Me se to obcas stava, zustane viset wmplayer.exe v pameti. Ale jen nekdy, asi pri nejaky spatny kombinaci kodeku co to vyzaduje nebo co. A nebavilo me vzdycky poustet taskmanager a killnout ten proces, proto uz mam ikonku v ButtonBaru ve WinCmd s prikazem "taskkill /f /im wmplayer.exe".

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Tak je to u vsech filmu, jak bezi chvili a vypnu wmp tak to zustane viset, ale před měsícem co jsem měl starou pamět 1x256 to šlapalo OK. Myslis ze by to mohlo zustavat v pametech? Preinstaloval jsem i sys. a porad stejny tak uz nevim.
    P4: 2,4/800, board:Gigabyte 8KNXP, chipset 875, GK:Inno3D FX 5500/128, ram:OCZ 2x256/400Mhz,DVD: Plextor,pec: Asus5224,

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání