strapnujes sa tu ty, ja len hovorim ze som fx5900xt chcel po prve, po druhe som neskorej zistil ze 9800pro ma ovela lepsi obraz v 3d to je fakt mozes sa aj ..., a po tretie dnes mi pride karta, vyzdvihnem ju ako budem mat cas dnes ci zajtra, ak to zase v sklade nepo...To ked si moderator sekcie tak si myslis ze mozes kazdemu drystnut co chces,Původně odeslal Wuuduu
Co je na 5900Xt na ospevovanie ze je mimo z vyroby
vsak cert ber kvalitu v celkovom dosledku, ale vyssia kvalita u radeon9800pro urcite neurazi. FX5900xt za normalnu cenu a s normal kvalitou teda od MSI sa neda zohnat a ked rovnako ako MSI 9800pro stoji 5900xt od Gigabyte tak je urcite lepsia volba 9800pro. Preto ju teraz chcem, co ta nieco serie ze tu do mna rypes
![]()
![]()
![]()
a k tym stvorcekovym prechodom,{myslel som tym prechod odtienov farieb pri pixel shaderoch 2.0} pisali o tom hraci na forach po celom svete ako na www.anandtech.com, a podobne, bolo to spominane v recenziach, aj na tomshardware, aj na 1000coch inych strankach, viem ze vsimnut si v rychlej akcii nejaky rozdiel je skoro nemozne, ale aj tak su v kvalite vo Far Cry rozdiely ze to zbada aj slepy, take rozdiely v kvalite som zatial nevidel, fx5900 tam vyzerala ako directX7 karta na obrazkoch. Ked to vravelo xxx ludi ktori to hrali na zahranicnych forach tak nemam dovod tomu neverit![]()
Rozdiel tam je howadsky velky tak preco to nebrat ako velke plus pre Radeon 9800pro, skus mi povedat
Ja respektujem plusy aj minusy oboch vyrobcov kariet, to vyplyva aj z toho ze sa priklanam raz k jednej raz k druhej znacke. Este raz to zopakujem fx5900xt sa nevyraba, uz to tu pisem 4ty krat, tak Nvidia nema konkurencnu kartu vo vyrobe oproti Ati, s fx5700ultra mozu ist niekam
A este raz k tomu ze ziadnu kartu nemam, u kamosa nahodim Far Cry na MSI Fx5900xt ktoru som mu ja odporucil ked sa vyrabala este v Januari, a Radeon 9800pro bol predrazeny vtedy jak svina, uvidim ked to porovnam s 9800pro ci som len kecal![]()