Citace Původně odeslal Wuuduu
2MK2: mozes sa prosim ta konecne prestat strapnovat.
Najskor si chcel FX5900 tak si ju vsade ospevoval, teraz chces 9800vku ospevujes to. Si ako 6 rocny chlapec. A zjadnu z tych kariet nakoniec stale nemas...

A tie stvorcekovane prechody si si fsimol ty, alebo si videl jeden test niekde na webe?
strapnujes sa tu ty, ja len hovorim ze som fx5900xt chcel po prve, po druhe som neskorej zistil ze 9800pro ma ovela lepsi obraz v 3d to je fakt mozes sa aj ..., a po tretie dnes mi pride karta, vyzdvihnem ju ako budem mat cas dnes ci zajtra, ak to zase v sklade nepo...To ked si moderator sekcie tak si myslis ze mozes kazdemu drystnut co chces, Co je na 5900Xt na ospevovanie ze je mimo z vyroby vsak cert ber kvalitu v celkovom dosledku, ale vyssia kvalita u radeon9800pro urcite neurazi. FX5900xt za normalnu cenu a s normal kvalitou teda od MSI sa neda zohnat a ked rovnako ako MSI 9800pro stoji 5900xt od Gigabyte tak je urcite lepsia volba 9800pro. Preto ju teraz chcem, co ta nieco serie ze tu do mna rypes

a k tym stvorcekovym prechodom,{myslel som tym prechod odtienov farieb pri pixel shaderoch 2.0} pisali o tom hraci na forach po celom svete ako na www.anandtech.com, a podobne, bolo to spominane v recenziach, aj na tomshardware, aj na 1000coch inych strankach, viem ze vsimnut si v rychlej akcii nejaky rozdiel je skoro nemozne, ale aj tak su v kvalite vo Far Cry rozdiely ze to zbada aj slepy, take rozdiely v kvalite som zatial nevidel, fx5900 tam vyzerala ako directX7 karta na obrazkoch. Ked to vravelo xxx ludi ktori to hrali na zahranicnych forach tak nemam dovod tomu neverit
Rozdiel tam je howadsky velky tak preco to nebrat ako velke plus pre Radeon 9800pro, skus mi povedat
Ja respektujem plusy aj minusy oboch vyrobcov kariet, to vyplyva aj z toho ze sa priklanam raz k jednej raz k druhej znacke. Este raz to zopakujem fx5900xt sa nevyraba, uz to tu pisem 4ty krat, tak Nvidia nema konkurencnu kartu vo vyrobe oproti Ati, s fx5700ultra mozu ist niekam
A este raz k tomu ze ziadnu kartu nemam, u kamosa nahodim Far Cry na MSI Fx5900xt ktoru som mu ja odporucil ked sa vyrabala este v Januari, a Radeon 9800pro bol predrazeny vtedy jak svina, uvidim ked to porovnam s 9800pro ci som len kecal