Původně odeslal Might
Jasne ze to vymen, a neni pravda ze to nema cenu na fx5200 aj tak v narocnych scenach kde je vela jednotiek naraz na obrazovke pri nizsom rozliseni je to HLAVNE o processore, takze to s kludom vymen, budes spokojny
Uz ked tu tak Killer pise, tak ja som mal na Voodoo3 hru uz som zabudol aku, skratka delo, sekalo to na 1280x1024 na durone 680mhz jak svina ked bolo vela jednotiek na obrazovke,grafika perfektna a clovek by povedal ze to seka len kvoli grafke, uz na Thunderbirde na 1000mhz 100x10 to islo kvoli vyssej cache a frekvencii jak po masle nehovoriac ked som dal novu dosku a athlon isiel na plnych 1333mhz, 10x133, takze vymen to cim skorej![]()
Dalsi priklad hry, Emperor Battle for Dune, sekala na durone 700mhz hoci aj na najnizsie detaily Voodoo3 taktiez, Athlon 1333 to rozbehal neskutocne plynulo na full detail.
Dalo by sa namietat ze Applebread nieje dva krat pomalsi ako Barton, ale vlastne, je viditelne pomalsi na tej istej frekvencii ako Barton, rozdiel moze byt aj 25% mozno aj viac, co sa mi vidi dovod na upgrade na Bartona