Citace Původně odeslal Rainbow
To bude tym, ze FreeBSD nie je Linux FreeBSD je iny operacny system.
OK, uz jsem to pochopil

AD Bezpecnost:
Jak tady uz padlo, je mi jasne ze je to dano zaplatovanim a nastavenim, spis jsem to myslel tak, ze nektere distribuce jsou zamereny vice serverove a jine spis desktopove. Hlavni pro me bude moznost nekde si prihlasit dejme tomu digest, kterej me upozorni ze vysla nejaka zaplata na to a tohle a na adrese xyz si ji muzu stahnout.

4Jezevec:
Nedelam to doma a budu na to mit jenom jednu masinu, ostatne nepotrebuju zadny vychytavky - na to, co na tom pojede..
aale LDP je moje zachrana, tu mi neber Asi tam nebude vsechno aktualni (to ani neslo), ale beru to jako prvni nakopnuti spravnym smerem , ze skoly si tak vzpomenu na pristupovy prava a system souboru, tim moje kuse znalosti konci, musim do mesice do sebe nasat maximum informaci a to z english textu fakt nevylouskam

Jinak CZ prostedi nejspis ani instalovat nebudu, souhlasim s tim, ze pak se v tom neda vyznat, jenomze titulek okna a message error si prelozim, kdezto dve stranky manualu uz ne - resp. si obvykle blbe vylozim nektery vazby a je na problemy zadelano. Proste nechci prudit od zacatku s kazdym nesmyslem na konferenci