Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal Kamil Raška
Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal Kamil Raška
No jo ale ono to nechce spustit žádne z 15cti zkoušených
ciste nahodou te nenapadlo, ze by trebas mohl byt ten program/vylisek vadne a tudiz se to netyka mechaniky?
Týý jo vžyť říkám, že jsem vyzkoušel 15CD PCWORLDU 01/2003-4/2004 a ani jedno neotevřel pokažde hodí stejnou hlášku, na mé sestavě doma to jde i na jiných počálech, nevím jestli to je mechanikou, nebo čím vlastně, proto žádám zkušené uživatele o radu v čem problém vězí.......
to cedlo MUZE byt spatne vylisovane. staci kdyz mas mirne hejblou ci zaspinenou hlavu v mechanice a uz to proste nepobezi. co je na tom k nechapani? jine mechaniky bez tohoto problemu tu chybu obejdou pomoci korekce chyb.

napriklad...
CHlape Já Ti nerozumím, snažím se Ti říct že jsem vyzkoušel 15 cedeček z každeho měsíce,15 druhu, každe jiné,za celý loňský rok+ letošní, tak mi chceš říct, že každy měsic vylisovali špatne cedlo a zrovna mě se dostalo do rukyTa mechanika je uplně nová!!!Věřím že to v mechanice nebude, jen autorun PCworldu potřebuje něco co mi chybí, nebo to je nekompatibilni s
deskou co já vím proč to blbne, každopádně jsem se s tim nesetkal....a když něco nevím tak se zeptám