Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 42 z 42

Téma: [buy] jakej foťák koupit??

Standardní

K tem dalsim moznostem, co zkusit Panasonic FZ-10?
    Intel P4 2,8GHz Box; ABIT TH7II-RAID; 2x128MB RIMM PC800; Inno3D PowerVR KyroII 64MB; IBM 13GB 7200rpm; WDC WD1200JB 120GB/8/7200; Teac W540E; Teac DV-W58G; Realtek RTL8029.

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

pokracujte v peknom velkom threade DIGITALNI FOTOGRAFIE

thnx"

PS: tak jo, na dvojitu zjadost odomykam.

Standardní

Nejlepsi fotak do kapsy je Panasonik DMC-FX5EG-A
    .Ctyrmegac s optickym stabilizatorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cena uz taky spadla,nic lepsiho do kapsy neexistuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní

Inac co si myslite o C770 movie od Olympusu Velmi sa mi lubi a asi si ho kupim tak do dvoch mesiacov.

C5050 -> dobry fotak, ale nie pre amatera. Tento fotak ma tolko funkcii ze az pekne nie je. Inac bol som s nim na dovolenke + 128MB xD karta a v pohode tri tyzdne vydrzala (1280x1024 fotky, nefotim na tlac). Asi najvacsi problem tohoto fotaku je hrozna spotreba. Mame tam 4x1700 orig Olympus a su prakticky hned vybite.

2Wuuduu - nehnevaj sa, ale kolko smrtelnikov je schopnych precitat 93 (alebo mozno uz aj viac) stranok Asi nikdo, nie je na to cas a ani nalado to naraz citat a ak chces nieco surne vediet, tazko sa to tam hlada. Okrem toho cloveka na modeme to vide dost draho a v praci na to cas nie je. Tak radsej urobte vlastnu sekciu zameranu na DF (myslim ze tu ludi na to je uz dost), alebo aspon rozdelte ten 93 strankovy moloch na mensie logicky usporiadane casti.
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní Re: jakej foťák koupit??

Citace Původně odeslal Luky
    aspoň 4.00Mpix
    slušnou opitku viz CANON poweshot A80, co si myslíte o casiu qv-r40??

rady info, jaký karty slot mají budoucnost?
    Také se nemohu rozhodnout jakej digitál koupit.
    Chci něco do deseti tisíc (zatím).
    Co se týká značek a typů:

Canon Power Shot A 70
    Sony Cyber-shot P8
    Olympus C-460 Zoom

mimo jiné, čerpáno z časopisu Computer

Jinak by se mi líbil digitál: Sony Cyber-shot DSC-F828, s možností například ručního zaostřování a změny zoomu... no a mínus cena

Máte již někdo zkušenosti z víše uvedených digitálů? Poreďte, předem děkuju.

Standardní

vsechny fotaky co ste tu psali sou fakt dobry ale podle toho co vlastne chcete...
    Ja mam Canon G3 - nadmiru spokojenej
    + vydrz baterky (kdyz se trosku setri tak pres tisic fotek na jedno nabiti(- vesmes bez displaye) jinak v normalnim provozu ~450)
    + vyborna optika
    + vyklopnej a otocnej display - nevim jak bych bez toho moh vubec fotit...
    + jednoduche ale vyborne ovladani proste user-friendly - nastavis si co vlastne potrebujes...
    + vykonny integrovany blesk - ve srovnani s Nikkonem - proste bomba
    + dobrej kryt - kov plast
    + odolny - dokud je cocka v pohode tak fotite...
    - tak trochu cena (20 000,-)
    - velikost - ne zas tak hrozna ale do kapsy u saka se nevejde...
    - vaha - jak pro koho me to vyhovuje nekomu ne

s jinymi fotaky moc zkusenosti nemam ale jiny proste nepotrebuju...

TheRaid
    TheGood man has few enemeis, but TheMerciless has none.
    Extremely fits for TheAliens...

Standardní

k ty G3ce neni co dodat mam ji taky nafotil jsem s ni uz asi 4000 fotek a vesmes jsem je kazil spis ja nez fotak (kdyby nekoho zajimaly vysledky myho radoby-amaterskyho fotografickyho snazeni jsou k nahlidnuti )
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

No a nyní se rozhoduji o následujícím:

CANON PowerShot G5, PowerShot S1 IS, nebo PowerShot G3.

Fakt nevím. Co by jste koupili?

Standardní

Citace Původně odeslal DlouhyJony

co chces fotit ?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    Citace Původně odeslal DlouhyJony

co chces fotit ?
    No, občas něco na internet, jinak rád fotografuji přírodu, lidi (portrét), a třeba kitičky (macro). Potom s toho dělám fotografie do formátu A4.

Standardní

Citace Původně odeslal Huncut
    jelikoz fotku dela prave objektiv
    Fotku predevsim dela fotograf Dobrej fotograf dokaze se spatnym fotakem carovat, ale spatnej fotograf muze mit canon za 500K a neudela nic...

2DlouhyJony: volil bych G3, rozdily oproti G5 minimalni, za usetreny penize muzes koupit nahradni baterii, kartu, brasnu, stativ atd. Btw neuvazovals o nejake levnejsi dsl-r? Treba Fuji s7000 nebo Sony F717?

Standardní

Citace Původně odeslal Asahi
    Citace Původně odeslal Huncut
    jelikoz fotku dela prave objektiv
    Fotku predevsim dela fotograf Dobrej fotograf dokaze se spatnym fotakem carovat, ale spatnej fotograf muze mit canon za 500K a neudela nic...

2DlouhyJony: volil bych G3, rozdily oproti G5 minimalni, za usetreny penize muzes koupit nahradni baterii, kartu, brasnu, stativ atd. Btw neuvazovals o nejake levnejsi dsl-r? Treba Fuji s7000 nebo Sony F717?
    Možná i sony by připadalo v úvahu, ale nevím jaký typ (už takhle jsem stoho v mimoni). Asi tak dva mesíce jsem vlatnil NIKON Coolpix 3100, ale fotečky pro mě nic moc...

Standardní

Kolik do toho chces vrazit? Jestli ti nezalezi na penezich, tak bych uvazoval treba o Nikonu D-70, vybornej strojek

Jinak nekdo doporucoval Sony V-1, to je temer to stejny co F717, jen nema hologram, takovej zoom a jeste par featur. Mam 717 a jsem maximalne spokojenej, jediny - je jeji velikost (predtim jsem mel canon ixus, kterej se mi v poho vlezl do kapsy), ale to je relativni Novej stoji asi 21K. Oba skvely fotaky...

Standardní

Asi tak okolo 20000Kč (raději do dvaceti). Vzal bych to na splátky od Trianglu (snad tu nedělám reklamu, nevadí?). Spíše ale bych preferoval CANON nebo SONY (kvalitní optika a elektronika), konzultoval jsem to již také s kamarádem. Nebo máš jiný názor na kvalitu, sem s ním...

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní

Z vlastni zkusenosti mohu doporucit Olympus C-4000 za tu cenu co ho dnes sezenes je to pohoda.

Par nevyhod co pozoruj (s temi ovsem musis pociat pri koupi)

Neni to fotak na momentky (velikost,rychlost(pomalost) (Pomalejsi karty SM omezena kapacit)Trosku topi, trosku vetsi spotreba.

Jinak snad same plusy
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Member Avatar uživatele baros
    Věk
    47
    Vliv
    279

Standardní

pls help
    mam Canon Digital Ixus v2 a chci koupit neco lepsiho obdobmych rozmeru, puvodne sem chtel Ixus 500, ale
    ted fakt nevim, bude panasonic DMC-FX7 s optickou stabilizaci nebo Fuji F810, F610

poradte maly kompakt s dobrym obrazem, levny zaznam. medium, mozna i vetsi moznosti nastaveni nez Ixus...

Standardní

2DlouhyJony: vyselektovals to dobre Volil bych mezi Canonem G3 a Sony F717. G3 bude asi horsi sehnat, videl jsem ji jen v bazacich, ale zas za dobry ceny, takze ti zbydou penize na solidni dovybaveni. Pokud uvazujes na F717 muzu ti poslat naky fotky pripadne zodpovedet dotazy.

2baros: uz ta zminovana V-1 od Sony, pripadne W-1 taky neni spatna. Ixus jsem mel taky, ale nemoznost manualniho nastaveni casu a clony byla nepouzitelna. Jako prvni digital to kazdopadne byla dobra zkusenost. Dnes uz bych si ho nekoupil.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání