Tak sem nasel neco jako MyDNS ,znate to nekdo ,myslite ,ze se tomu da verit ?![]()
Nebo sem jeste premejslel ,jak to udelat na tom Bindu a mohlo by tam bejt neco jako .sh script v kronu ,kterej bude kazdejch 5 minut restartovat bind (to by asi nebyl problem) ale horsi je to ,ze seobory pro zony by asi musely bejt v www rootu apache ,coz se mi nezda uplne idealni (nemuze pouzivat exec apod ,a potrebuju omezit adresar. fce jen na podadresare). Poradte nekdo![]()
2Jezevec: Jasne ,na tech sekundarnich se to projevi pozdejc ,ale o to mi tolik nejde ,stejne to pojede hned na primarnim. (proste se rika jednou to pojede a jednou ne)
EDIT: Tet jak ctu ten manual k MyDNS ,tak ten snad resi i sekundani DNS:
To mi pride docela dobry ,otazka je ,co je to zac za DNS Server a jestli se mu da verit ,ale snad jo.Since MyDNS stores all its data in a MySQL databases, it is very simple to keep your secondary (and tertiary, etc) nameservers synchronized with your primary nameserver. Here are two suggestions:
Configure your slave nameservers to use the same database as the primary nameserver.
Use MySQL's replication capabilities.