Mám i865 a doporučuju ji. Mimo jiné pro ni hovoří i adaptér na potisk CD a adaptér na fotopapíry rozměru 10x15 cm (přesné zavedení, není nutno vyndávat papír ze zásobníku.
Kvalita tisku je výborná - tisknu na lesklý papír (GP-401) v ceně 15 Kč za A4 (oproti papíru PR-101 kvalitativní rozdíl malý, cenový veliký), spotřebu inkoustu zatím nedokážu odhadnout (mám ji asi měsíc).
Tiskárna i965 má sice lepší tisk, ale dražší provoz, protože má zásobníky s fotoinkoustem, jehož spotřeba je daleko vyšší než u normálního inkoustu.
Na testy tiskáren pozor!!! V Computeru 4/04 byl test fototiskáren, ale připadal mi, jako by byl sponzorovaný HP (1.-3. místo). Jsou zde podle mě protěžovány přednosti HP a opomíjeny jejich nevýhody (např. jeden zásobník pro všechny barvy). U jiných značek je to naopak (např výše uvedený adaptér na potisk CD). Taky se mi zdají nepřesné údaje o rychlosti tisku. Autor článku udává pro i865 a fotografii A4 čas 7:54 minut, mně vyšlo přibližně 2:40 při nejvyšší kvalitě tisku na matný fotopapír.