Citace Původně odeslal Haldo
Citace Původně odeslal steelman
Skus zmenit ten ts server na aplikacny mod. Teraz tam mas pravdepodobne nastavene remote administration... A nezabudni restarnut ten stroj aby sa zmeny prejavili

Dobra vec je ako si uz napisal nastavit to aby sa session odpalila v pripade ze je user povedzme 2h disconnectnuty, pripadne aj nejaky cas v idle...

Marty_M: ono sa da tiez nastavit aby si sa pripojil do tej istej session...Niekedy to sice blbne ale da sa na to relativne spolahnut .
Zamerne je v admin mode. Nemam zaujem instalovat vsetky MS app pomocou resource kit programkov, na to nemam cas.
Povedz mi preco by si mal instalovat vsetky app z resource kitu Ja si teda nepametam ze by sme nieco instalovali navyse v robote... Ide cisto iba o zmenu modu v ktorom ma ten server bezat. Jediny problem je ze ti tam potom mozu behat usery na ten stroj (pokial im to nepovies je dobre).
Pokial ho nechas v admin mode tak proste viac ako 2 konekcie administratorov ti to nepovoli budes musiet jednoducho siahnut po inom prostriedku (vnc, dameware...).

Martyr-M: co mas? asi mi unikaju suvislosti, trocha som to nepochopil...