potřebuju zadarmo někdě uložit asi 20 souborů v celkový velikosti asi 50 MB a nějaky soubory mají nad 5 MB, nevite někdo kde se mám zaregistrovat. Byl jsem nejdriv u www.webzdarma.cz ale tam mě 2* vykopli, potřebuju to někam dát. Help me
potřebuju zadarmo někdě uložit asi 20 souborů v celkový velikosti asi 50 MB a nějaky soubory mají nad 5 MB, nevite někdo kde se mám zaregistrovat. Byl jsem nejdriv u www.webzdarma.cz ale tam mě 2* vykopli, potřebuju to někam dát. Help me
a co to bylo za pěkný soubory, že tě 2x vykopli?![]()
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
jen takovwy hlouposti, reklamy z tv na vw a obrazky aut. uz jsem to rozchodil na www.freehost.cz - 100 MB / 0 kč měs.
mno.. skladovat soubory te nenechaj vetsinou nikde.. resp. nekde jo, pokud to bude kratce a nevsimnou si toho. webzdarma na to opravdu dobry neni. nejlepsi moznost je samozrejme mit verejnou ip, nejaky ten neomezeny pristup na net a ftp. ale predpokladam, ze asi nemas. pred nejakou dobou se tu resila podobna vec.. tak se po tom tematu podivej.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
mam neomezenej net ale pevnou ip ne,za tu je 50kč příplatek![]()
to je docela pech. to chtej jako mesicne? jestli jo tak to jsou vyderaci.Původně odeslal Kryppt
ja jsem ji dostal na pozadani. prej poslete nam mejl at to mame pisemne a dostanete ji.. fajn.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
to je dobry, to by se mi taky libilo ale platim 400 kč/měs a mam neomezenou 128 kb/s asi do 17h a pak je to ruzny 500-2500 kb/sPůvodně odeslal Jey
hmm.. tak to je asi veliky problem si za verejnou ip priplatit, co?Původně odeslal Kryppt
hodi se na vic veci.. ftp, dc++ jako active, apod, apod..
ja platim za neomezenou 128kbit wifi 24/7/365 1150mesicne.![]()
No mám dosť...jak sa tu sťažujete. Šak sa máte ako v božom koši. Ja cálujem liter za 64kbps a za verejnú IP chcú 200Sk/mes. Prídte na Slovensko a poznáte čo je to podpora IT.![]()
TB 1700+@2060MHz 1,54v (letný režim)JIUHB DLT3C 0308SPMW(10x206)Titan TTC-CU5TB,8RDA vddmoded 1,78v,2x256 TwinMOS PC3200 CL2.5,sync,dual, @412MHz CL2 11-3-2, PowerColor X800Pro VIVO@X800XT PE, 2xHDD Barracuda160GB RAID0, Maxtor20GB 7200rpm, DVD Toshiba SD-M1712, CDRW BTC,Audigy2@A4Pro,Lan 10/100-nejaký shit,Genius 5,1HT,Leadtec WinfastTV2000XP,Enermax350w,iiyamaVMP454, NB AcerTM4400 upgaded 1.26GB RAM, A2ZS Notebook, my BF1942/BF2 name: |bmk|Andrey
predpokladam ze o www.no-ip.com si v zivote nepocul...Původně odeslal Kryppt
tag to ti nahlas zavidim , u nas stoji 128kb negarant vecerna linka /16:00÷07:00/ 3600SK mesacePůvodně odeslal Jey
![]()
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
ja predpokladam ze ty si zas neslysel o NAT/proxy atp.Původně odeslal Markoff.tk
...predpokladam ze nema verejnou ip, pokud ne tak mu no-ip tezko pomuze ...
proe: tak to je husty![]()
PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)
no ved si urobte obraz sami![]()
mini wifi : http://www.metrumsro.sk/modules.php?...showpage&pid=7
profi wifi : http://www.metrumsro.sk/modules.php?...showpage&pid=8
wDSL : http://www.metrumsro.sk/modules.php?...howpage&pid=13
a to tu je na sirokom okoli najlacnejsi
edit : no tag us to neni 3600 ale 3000 ... ale na veci to nic nemeni
kurrrrrvajjjjjzzzzz v kerej prdeli to zijeme?
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Tyhle ceny sou jako docela husty ,kdyz se bere v uvahu cena 1700 za 1Mbit po kabelu. Je to sice nekde jinde ,ale stejne nechpu ,proc je to tak drahy.
*NIX GG
protoze zijeme v bananove republicePůvodně odeslal Hanta
kde maj tuhle cenu ? nekde v zahranici ?
C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)