Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: [PHP] - WWW Router

Standardní [PHP] - WWW Router

Ahojda! Na PHP jsem lama, tak hledam uz neco hotoveho, co by umelo routovat WWW stranky z vnitrni site ven. Problem je asi takovy, ze na vnitrni siti mame Intranet a ja bych chtel pres svuj comp s verejnym IPckem jakoby "naroutovat" ten Intranet na tu moji verejnou adresu, aby to bylo videt na Internetu. Vidim pres ten comp do obou siti, tak to imho urcite neni velkej problem . Mohl by mi nekdo poradit, nebo mi sem rovnou hodit kod? Diky za pomoc!!!
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

tomu se rika namapovat porty, ne routovat. spravce servru ti musi nejakej port namapovat na ip www servru
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Jeste prikladek pro linux:

iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 80 -j DNAT --to a.b.c.d:80

To udela toto: v pripade prichoziho pozadavku na port 80 (standart pro http) se paket posle na ip a.b.c.d + opet port 80. Misto a.b.c.d das IP kompu v intranetu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Tohle jsem zrovna nemyslel. Mel jsem namysli, jestli nejde pres PHP udelta ta vec, ze by se mi pri pristupu na tu verejnou adresu otevrela stranka umistena na tom compu s tou adresou, ale treba v ramci by se otevrela www stranka z compu na Intranetu... Jde neco takovyho?
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Hmm, to asi nepude, protoze to co mas ve frejmu je samostatna html stranka a prohlizec si ji stahuje primo ze zdroje = musel by videt tak jako tak ten stroj uvnitr.

Slo by to asi vyresi tak, ze na verejne pristupnym web servru budes mirrorovat obsah intranetu. Zadny dalsi reseni me nenapada.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Zase jsem se aspi spatne vyjadril ... potreboval bych, soubor index.php (kterej je umistenej na pocitaci s verejnou IP a vidi do vnitrni site), kterej by umel jakovy preposilat vnitrek ven. Nechci to delat primo mapovanim portu, ale proste jakoby takova "spojka" mezi vnitrni siti a intranetem (ten frame byl jenom jako priklad, kterej jsem asi spatne zvolil ).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání