mno, o kvalitach frontpage se asi nema cenu moc rozkecavat. kdyz uz, tak treba zminenej dreamweaver - neznam lepsi WYSIWYG editor.
reseni ve flashi je imho na nic, protoze modemar ma smulu (nastesti jich s politikou ceskeho telecomu ubyva) a kdo surfuje pres mobil je asi uplne v ri.ti.
glottis: dobre vypadajici web jde udelat aby to vypadalo vsude stejne (skoro), ale ta vynalozena prace za to asi nestoji
Jezevec: pokud jsi spis vyznavacem funkcnosti (jako ja - hlavni je aby to fungovalo dobre), tak mas pravdu. nekdo ale dba, aby to vypadalo presne jak chce, protoze se na to holt diva jinak... moc s css nedelam, ale bez tabulek ciste css mi to prijde skoro jako sebevrazda... jinak upozorneni...
...bych taky bralPůvodně odeslal Jezevec
aspon by to pohnulo s vetsim poctem lidi
bohuzel prohlizecum IE porad dominuje (a bojim se ze jeste dlouho bude) a hodne lidi (zvlast pokud ti budou konkurovat jiny stranky) by se misto stahovani, instalace a zvykani na novej prohlizec na tebe vysr.alo a nasli by si jinou stranku s podobnym obsahem, takze se bojim ze s touhle politikou moc neuspejes (teda aspon co se tyce stranek pro verejnost)
![]()