mno, o kvalitach frontpage se asi nema cenu moc rozkecavat. kdyz uz, tak treba zminenej dreamweaver - neznam lepsi WYSIWYG editor.
reseni ve flashi je imho na nic, protoze modemar ma smulu (nastesti jich s politikou ceskeho telecomu ubyva ) a kdo surfuje pres mobil je asi uplne v ri.ti.
glottis: dobre vypadajici web jde udelat aby to vypadalo vsude stejne (skoro), ale ta vynalozena prace za to asi nestoji
Jezevec: pokud jsi spis vyznavacem funkcnosti (jako ja - hlavni je aby to fungovalo dobre ), tak mas pravdu. nekdo ale dba, aby to vypadalo presne jak chce, protoze se na to holt diva jinak... moc s css nedelam, ale bez tabulek ciste css mi to prijde skoro jako sebevrazda... jinak upozorneni...
Citace Původně odeslal Jezevec
"pokud vam neco nefunguje, nebo chcete aby to vypadalo lip, pouzijte nejake rozumnej prohlizec, web odpovida norme. + link"
...bych taky bral aspon by to pohnulo s vetsim poctem lidi bohuzel prohlizecum IE porad dominuje (a bojim se ze jeste dlouho bude) a hodne lidi (zvlast pokud ti budou konkurovat jiny stranky) by se misto stahovani, instalace a zvykani na novej prohlizec na tebe vysr.alo a nasli by si jinou stranku s podobnym obsahem, takze se bojim ze s touhle politikou moc neuspejes (teda aspon co se tyce stranek pro verejnost)