Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: karneval

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní karneval

uz par mesicu sme pripojeni pres karneval a porad nechce nikdo nic platit. zadne bankovni spojeni na smlouve, zadne faktury postou. nic. vim o vice takovych pripadech. myslite zeto delaji zamerne kvuli penale? myslim ze zakznik neni povinen starat se kam ma posilat penize a vylozene je providerovi vnucovat. u kamose byl vcera borec ze jim de odpojit net protoze dluzi x penez. mate nekdo podobnou zkusenost
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

já jsem připojenej asi třetí měsíc a taky mi nikdo nesdělil kam mám platit a kolik vlastně... ovšem stačil jeden mail na: internet@karneval.cz jak je to s placením a hned mi bylo odpovězeno na jaký účet mám platit, kolik mám platit, kdy, jaký variabilní symbol a jen tak mi taky sdělili, že jim dlužím cca 2.500,- (jeden a půl měsíce kompletní nabídka + turbo), takže jsem to zalepil a lepím dál...

doporučuji ti taky napsat na tem mail a domluvit se... ve smlouvě se můžeš dočíst, jaký jsou penále... i když si myslím, že je to primárně jejich problém, když ti nesdělí číslo účtu... ale jak je vidět (když tě přijdou odpojit), tak je to asi moc nezajímá...

btw: i kvalita jejich podomních dealerů je tristní... takový nesmysly, jak nakecal jeden z nich mně, to svět nezapsal
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Pokud ti nesdelili prokazatelne = neni to na smlouve, kam a kolik mas platit, klido neplat, je to jejich problem. Na moznost pripadenyho penale te taky musi upozornit predem a piseme. Zalezi hodne na tom, jak mas smlouvu postavenou, ale znam par lidi, kteri maji kabelovku sakum prask uz nakej ten rok a protoze se oni nikomu nehlasi, nikdo po nich nic nechce. Nemaji samo ani zadnou smlouvu, kdysi jim to zapojili na zkousku a od te doby jim to jede.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

No jo, jenže Karneval tě donutí podepsat smlouvu, ve který je samo napsaný, že za služby musíš platit stanovené poplatky (ale mám pocit, že fakt není napsaný kam) a samozřejmě i sankce za nezaplacení...

Ale jak chceš dokázat, že ti nesdělili, kam platit?

"sranda" je, že ani na http://www.karneval.cz/cs/www_root/k...ko_firemni.htm nenajdeš jejich bankovní spojení... holt od té doby, co se spojil Intercabel s TesMedia do Karnevalu v tom mají pěknej bordel...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

takze sem tam zavolal, byl sem trocha neprijemenj. penale samo platit nbudu. pry me mejlem poslou bankovni spojeni. a dokonce i fakturu postou (to je luxus). dle me pokud neni papir s bankovnim na kterym ses podepsanej (nebo to neni v podminkach) a ani ti neposlou vyuctovani (fakturu) tak je to jejich problem a zadny penale po tobe ani chtet nemuzou (pokud teda nejsou UPC - to je naprosto otresna firma, diky bohu uz nevyuzivam jejich sluzeb)
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Vliv
    300

Standardní

Asi tak nejak, pokud vim, kazdy musi posilat vyuctovani/fakturu. To ze si podepsal nejakou smlouvu, jeste vubec neznamena, ze si odebral taky dany sluzby.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Asi tak nejak, pokud vim, kazdy musi posilat vyuctovani/fakturu. To ze si podepsal nejakou smlouvu, jeste vubec neznamena, ze si odebral taky dany sluzby.
    muzu stahovat (na Karnevalu) z DC++ jako aktiv?
    je pravda, ze rychlost nepada pod 200kbps(25Kb/s)?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Vliv
    300

Standardní

A normalni ses ?

Absolutne OT, zbytecne vytazenej rok starej thread, navic tu najde peknych par threadu kde najdes odpoved.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání