Mam ted moznost bud EasyCDcreator nebo Nero, mozna oboje. Co je lepsi? Jaky jsou rozdily? A proc lidi, co maj Nero, se je jeste vrhaj na pochybny freeware jako napr. CDBurnerXP Pro? Kdyz jsem si precetl manual od EasyCDcreatoru, tak jsem tam nenasel 2 veci, ktery povazuju za vic nez vhodny: moznost nastavit si rucne rychlost paleni a verifikaci vypalenych dat. Ma to Nero? A jestli jo, tak standardne? Pokud vim, tak se distribuuje v ruznych verzich za ruzny peniz. Zrovna tak se mi zda ze v EasyCDcreatoru nejde na CDRW mazat jednotlive soubory - jen prehrat na HD, vyhazet, co se ma smazat, smazat celou CD a znova vsechno vypalit - pekne na dlouhy lokte; ale jde tohle vubec na nejakym softveru?

Jinak zna nekdo tuhle palicku? http://www.stegcomputer.ch/details.a...CRW5232&Side=B Budu v dohledny dobe potrebovat druhou a tohle je to nejlevnejsi, co jsem kde videl a pri tom o kus rychlejsi, nez to co mam ted (asi 2 roky stara LGE 32x10x40). Co ted zjistuju, zrejme nema v predu vyvod na sluchatka a regulator hlasitosti, i kdyz podle nekterych obrazku by to mohla mit.