Původně odeslal -=HaDeS=-
právě ty věci, jak už jsem psal, jsou vypínatelné, takže při "robotě" (práci) mi tam nemusí svítit ani POWER + HDD LED, to je vyřešené - jediné, co pak svítí, jsou kontrolky u monitoru a klávesnice a hlavně.. obrazovka![]()
zajímavé, jak jsou tady protesty např, proti efektně udělaným "očím" po vylomení původních plastových záslepek, což ještě nikdo přede mnou s tímto case neudělal (takže je to snad originální) - no že jsou na trhu hojně rozvinuty barevné LED větráky s každou LED jiné barvy (děs), svítící konektory, svítící nožičky (hojně rozšířené, co jsem viděl), teď již svítící i grafické karty, ... to je zcela normální... v podstatě až na kontrolky pojímám každou svítící věc netradičně, oproti třeba tomu, jak už se pár lidí ujalo třeba nápadu s "podsvícením" loga "kostičky" výrobce, což mi zrovna moc "na spadnutí na zadek" nepřipadlo. Lidi, co viděli SilverDevila v akci, z toho byli dost brutálně unešeni no asi proto, že tomu narozdíl od modérů nerozumí![]()
No a nakonec: všechny světelné prvky jsou vypínatelné, hudbu poslouchám všechnu, teď zrovna třeba Linkin Park (teď kolem 160 mp3 cd)![]()