Citace Původně odeslal -=HaDeS=-
no ja neviem, mne to pride ako pozehanie pre epileptikov. ved na tom PC sa nemoze dat normalne robit a pocuvat muzika popri robote.
Keby som mal na tom robit, tak asi po 12 hodinach v CADE zosaliem. Zda sa mi to ako absolutne nepouzitelne. IMHO je to ako kolotoce.

Ale zas musim pochvalit tie analogove VU metre, pre tie mam slabost.
Moj nazor je taky ze by to chcelo urobit decentnejsie, toto sa fakt neda. Podla mna je to kopa svietiacich a blikajucich zbytocnosti, a keby tam toho bolo o 50-75% menej tak by to bolo len na prospech.

právě ty věci, jak už jsem psal, jsou vypínatelné, takže při "robotě" (práci) mi tam nemusí svítit ani POWER + HDD LED, to je vyřešené - jediné, co pak svítí, jsou kontrolky u monitoru a klávesnice a hlavně.. obrazovka
zajímavé, jak jsou tady protesty např, proti efektně udělaným "očím" po vylomení původních plastových záslepek, což ještě nikdo přede mnou s tímto case neudělal (takže je to snad originální) - no že jsou na trhu hojně rozvinuty barevné LED větráky s každou LED jiné barvy (děs), svítící konektory, svítící nožičky (hojně rozšířené, co jsem viděl), teď již svítící i grafické karty, ... to je zcela normální... v podstatě až na kontrolky pojímám každou svítící věc netradičně, oproti třeba tomu, jak už se pár lidí ujalo třeba nápadu s "podsvícením" loga "kostičky" výrobce, což mi zrovna moc "na spadnutí na zadek" nepřipadlo. Lidi, co viděli SilverDevila v akci, z toho byli dost brutálně unešeni no asi proto, že tomu narozdíl od modérů nerozumí
No a nakonec: všechny světelné prvky jsou vypínatelné, hudbu poslouchám všechnu, teď zrovna třeba Linkin Park (teď kolem 160 mp3 cd)