Citace Původně odeslal kabakov
presne tak, mam taky vypalku Lite-on, mam ji uz 2 mesice a palim vyhradne na Gigamastery a nemam s nimi zadny problem, predtim jsem mel jeste naky Verbatimky, ktery staly 2x tolik, a pokazdy se mi podelaly. Ty Gigamastery mi behaj vsude, jak v PC tak ve stolnim prehravaci. Vcera jses si koupil v Datartu DVD-RW Gigamaster za 59 Kc a to je stejna cena za kterou se prodavaji normalni -R u nakejch tech lepsich znacek. A jestli se mi to RW nak podela tak neni problem ho prijit vymenit a vzit si novy.
Tyhle debaty jsou sice hezky, ale musime si ujasnit o jakych mediich se tu bavime, pac "Gigamaster" je v tomto pripade jenom napis na mediu

Kamos si kuprikladu ode me vzal na test jednoho Gigamastera a protoze byl spokojenej, koupil si spindl. Minulej tyden to jel reklamovat, protoze chybovost byla 80% a z tech co se povedly uz zacinaly byt taky nektery necitelny. mmch jsem si zkusil na oplatku vyzkouset par JEHO Gigamasteru a pohorel sem uplne stejne, takze ve vypalce to nebylo. Sranda je, ze to kupoval cca mesic ode me ve stejnym shopu , takze asi tak