Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problem s boot

Member
    Vliv
    280

Standardní Problem s boot

mam takovy problem mam disk 250 samsung chodi v poho je na nem system a kdyz ho dam do hlavniho stroje tak z nej najede system ale kdyuz ho dam do k5 150 bord nevim tak ho to detakuje ale pak nic please boot disket disk not ready Ale mam ho na master a je na kabelu sam Jinak mi to chodilo na tomto bordu jen jsem to jednou vypnul a uz to nejsde nevite cim to muze bejt

Standardní Re: Problem s boot

Citace Původně odeslal Lipo
    mam takovy problem mam disk 250 samsung chodi v poho je na nem system a kdyz ho dam do hlavniho stroje tak z nej najede system ale kdyuz ho dam do k5 150 bord nevim tak ho to detakuje ale pak nic please boot disket disk not ready Ale mam ho na master a je na kabelu sam Jinak mi to chodilo na tomto bordu jen jsem to jednou vypnul a uz to nejsde nevite cim to muze bejt
    Popiš, co je HLAVNÍ STROJ a jak je tam nastaven.

Ještě se projistotu mrkni FDISKem na te K5 150 (po startu systemu z diskety) jestli je primary partition AKTIVNI

Member
    Vliv
    280

Standardní

Hlavni stroj je ta sestava dole .A co myslis tim nastavenimAle rikakm na k150 to chodilo bez problemu a najednou nic snad to samo nemuze prehodit aktivni partitoin kdyz data zustaly cely

Standardní

Citace Původně odeslal Lipo
    Hlavni stroj je ta sestava dole .A co myslis tim nastavenimAle rikakm na k150 to chodilo bez problemu a najednou nic snad to samo nemuze prehodit aktivni partitoin kdyz data zustaly cely
    Nastavením myslím SETUP. Někdo používá nesprávně nastavení BIOSu.
    Pořadí bootování.

Member
    Vliv
    280

Standardní

Co mislis tim nastaveni v biosu Skousel jsem nabootovat z diskety pro 98 a pise to ze to nemuze rozpoznat disk a ze neni platny system fat nebo fat32.Ale kdyz v biosu se disk bez problemu nadetekuje.V f disku disk normalne je a jde smazat a vytvorit partition ale po resetu to nejde sformatovat protoze to nak nerozpozna FATKU.Pak jsem skousel nahrat NT primo z BOOT cd naformatoval jsem to na NTFS a skopirovaly se tam install soubory .Po restartu zase sracka disk not ready Please insert boot disket A:.Nevite cim to muze bejt jsem z toho uz pekne vriti tohle se mi jeste nestalo.Nemuze bejt treba v riti bord nebo neco jinyho.Diskem to ale neni protoze v jinech kompech se to normalne rozbehne .Nebo nejaky nastaveni v biosu ale co Fakt nevim protoze mi to d om posledni chvile slo a pak nevim co se stalo snad nejakej reset nebo vypadek proudu snad sem vyndal graf nebo procik alůe to by nemnelo vadit a uz se to sere.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problem s FATkou W98SE
    Založil krabakor v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.03.2005, 11:20
  2. Teac DV-W50D problém s vypalováním DVD
    Založil Spec v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.03.2005, 11:28
  3. Nod32 + W95 -problém s vypnutím - VYŘEŠENO
    Založil Tantalos v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3