Citace Původně odeslal Matio
Citace Původně odeslal jozbull
Ja som mal tento isty problem - nepresiel memtest a PC bolo nestabilne. Lenze u mna bol problem urcite s pamatami. Vyskusal som cca 10parov a v dual nesli ziadne, v single isli vsetky okrem PQI. Bolo to na Nforce2, barton2500+@3200/200FSB. Nakoniec som nasiel pamate kt. fungovali a boli to prave ADATA. tieto idu zarucene na Nforcoch. Lenze u teba moze byt problem v tom ze CPU nezvlada 200FSB proste si mal mozno smolu na zly kus. Kedze na default Ti to slape aj v dual a nestabilita prichaza s vyssim FSB.Nastav si pamate manualne na 333 a skusaj dvihat FSB, ked sa to zacne drbat taj je to asi CPU. Ak by to neslo skus potom este vyskusat stary procak ak ho mas a je odomknuty na nejakej nizkej frekv. pri 200FSB.
Nevim, co myslíš tím, že CPU nezvlada 200FSB. Mám dojem, že pro CPU je důležitá výsledná frekvence, která je dána FSB*Multipl. Jestli má CPU 200MHz FSB nebo jen 100 je jedno, pokud výsledná frekvence je stejná. Nebo se pletu??

2 Ranor: Řekl bych, že je problém v CPU. Zkus ho provozovat alespon 14dní na nejvyšší stabilní frekvenci a potom mu zkus přidat. Mě to dělalo něco podobného co tobě (akorát jsem se nemohl dostat přes 205FSB) a tímto způsobem jsem se postupně dostal až na 225*10,5. Zatím v pohodě.
jj vypada to ze je to procesorem, protoze jsem tam dal puvodni ramku, kterou jsem provozoval na puvodnim procesoru na 200 FSB a taky neprojde pres memtest86 takze bych rekl ze je to jasny...jenom me to trochu stve ze mi to jede jenom na 185mhz....tedka mi jede na 2125mhz tak ho necham nejakou dobu a zkusim mu pak navysit teda jak rikas...rikas maximum to znamena treba 2205mhz pri 1,775V nebo tam mam nechat 2125mhz pri 1,675? prijde mi to docela zbytecne mu cpat o 1V vice a je to jenom o necelych 100mhz k lepsimu...?