Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Televizor 16:9 a Radeon 8500Le

Standardní Televizor 16:9 a Radeon 8500Le

Chystám se koupit televizor s tímto formátem a zajímalo by mě, jestli půjde roztáhnout obraz na celou obrazovku. Máte někdo s tímto zkušenosti? Jedná se mi hlavně o sledování filmů na DVD a v DivX, pracovní plochu mohu mít klidně v 4:3. Díky za každý postřeh.

Standardní Re: Televizor 16:9 a Radeon 8500Le

Citace Původně odeslal Doktor
    Chystám se koupit televizor s tímto formátem a zajímalo by mě, jestli půjde roztáhnout obraz na celou obrazovku. Máte někdo s tímto zkušenosti? Jedná se mi hlavně o sledování filmů na DVD a v DivX, pracovní plochu mohu mít klidně v 4:3. Díky za každý postřeh.
    V ovladacich si muzes nastavit pomer stran 4:3 nebo 16:9. Oriznuti by melo taky jit, ale s tim nemam zkusenosti
    HP nx7400 - Sharp 550sh

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

No z vlastni zkusenosti vim, ze na grafice vubec nezalezi, vetsina televizi si obraz umi roztahnout nebo zmensit sama
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání