Citace Původně odeslal Dominator
Citace Původně odeslal vaga
Citace Původně odeslal Dominator
Mám BsPlayer a vše je OK, akorát mě strašně štve, že nejdou posunout titulky, dělám to takto: pravé tlačítko myši->titulky->nastavení titulků->posunout dolů (Shift+down), a potom se naobrazovce začne ukazovat "Odsazení titulků: číslo" - vůbec nevím co to je za jednotky, ale hlavně TO NEFUNGUJE. Vůbec se titulky neposouvají. A dost mě štve když, beží ve filmu anglické titulky a já přes to pouštím titulky v cz a nakonec to přes sebe nejde ani přečíst. Proč to nejde posunout, vždyť pod filmem je krásnej pruh na titulky. Předem dík. A klidně doporučte lepší přehrávač!
Pokud ti nefunguje co ti ostatni radi, tak si nastav neco ve smyslu "titulky s nepruhlednym pozadim" - pres originalni titulky aspon uvidis ty tve...
Jo to průhledné pozadí už jsem si nastavil, ale stejnak nefunguje žádnej způsob, ani šipky ani přes nastavení! Možná je to fakt tím, že jsem se vrtal někde v nastavení. - jak už tady někdo psal, a tak ho žádám, aby si vzpomenul čím to asi bylo. předem dík

OMG Vis cim to nejspise bude? Ano, tusis spravne, tebou. Program BSPlayer je podle me program na urovni a pro takove ignoranty (bfu) jako jsi ty se vubec nehodi, o cemz vlastne svedci tvuj vystizny podpis. Vsechno, co jsi doted vyblil, je plain PH

ps: nemohl bys prestat pouzivat (zneuzivat) vykricniky? stoji mi z toho vlasy na hlave! ! ! ! ! grrrrrr