Cauky lidi, mel jsem pocitac ktery jsem mel 100% spolehlivej i po pretaktovani, mohl jsem se na nej spolehnout. Ale diky upgradu na 2500+ barton a gf4 4200 Ti a dokoupil jsem jeste jednu pamet do dualu tak se mi pocitac seka....jedu na FSB 200 a pameti mam A-DATA 450mhz. Myslel jsem si ze to pretaktovanim tak jsem hodil procesor na 200*9,5 a myslel jsem ze je vsechno ok ale jak jsem prave zjistil tak neni...Zkuste mi prosim poradit jak uz postupovat abych eliminoval vsechny moznosti a prisel problemu na kloub...Chci zde jeste popsat co mi to delalo kdyz jsem vsechno nastavil na 3200+ a postupne jsem snizoval...takze kdyz jsem to mel na 3200+ tak jsem pustil narocnejsi hru a pocitac se seknul, snizil jsem to na 3000+ a bylo to lepsi ale dalsi den nasledovalo uplne to same. Zkusil jsem zvysit napeti a vypnout v biosu AGP fast write a pustil jsem 5x za sebou 3dmark2001 a probehlo to az do konce tak jsem si rikal ze je vsechno v poho ale nebylo a pri hre ne nijak narocne bych rekl CS 1.6 se mi to asi po 20 minutach seklo a to jsem predtim hral tuto hru asi 5x po hodine a vsechno bez problemu. Tak jsem se nastval a soupnul jsem to na default ale zvysene FSB 200*9,5 jak jsem jiz uvedl a pri pustenem filmu se mi to opet seklo. Tak uz opravdu nevim co stim a byl bych rad za jakoukoliv radu nebo postup co mam udelat. Podotykam ze grafiku nataktovanou nemam a deska je odzkousena na FSB 200 kdy jela skoro rok bez problemu. Jeste me napada ze by to mohlo byt ramkama ze nemaji radi v dualu tak vysoke FSB protoze jsem predtim 2 ramky nemel. Ale zase me zarazi ze by to delalo problem kdyz jsou to 450mhz A-DATA. pro doplneni tak teplotu procesoru mam 35 stupnu v iddle....diky za rady..