Po přeinstalaci woken se mi nechou animovat na webu gify, když se stránka načítá tak se v pohodě animují ale jakmile se načte tak se zastaví....![]()
(V možnostech internetu mám animace samozřejmě zaplý)
Po přeinstalaci woken se mi nechou animovat na webu gify, když se stránka načítá tak se v pohodě animují ale jakmile se načte tak se zastaví....![]()
(V možnostech internetu mám animace samozřejmě zaplý)
Pentium DC E2140 @ 2,56 GHz| SCYTHE Ninja PLUS Rev.B | Gigabyte P35-DS3 Rev 2.0 | A-DATA 2x1GB | MSI RX2600PRO-T2D256EZ/D2 | Western Digital 5000AAKS | Samsung SH-S203N | CORSAIR VX450 | HP LP1965 | Sharkoon Rebel 9 | Logitech Ultra X Premium
hele ja ted presne nevim jak to je, ale je to nejaka chyba ve voknech. uz se to tu resilo tak to zkus pohledat anebo google s dotazem neco jako "internet explorer gif anim" nebo tak...
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Co sem našel tak obvykle za to může Zone Alarm, já používám Kerio a tam sem nic takovýho nenašel....Zkoušel sem nainstalovat service pack, přes deset různých záplat a furt nic...![]()
Pentium DC E2140 @ 2,56 GHz| SCYTHE Ninja PLUS Rev.B | Gigabyte P35-DS3 Rev 2.0 | A-DATA 2x1GB | MSI RX2600PRO-T2D256EZ/D2 | Western Digital 5000AAKS | Samsung SH-S203N | CORSAIR VX450 | HP LP1965 | Sharkoon Rebel 9 | Logitech Ultra X Premium
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)