Citace Původně odeslal Eagle
Citace Původně odeslal Ranor
Citace Původně odeslal Anduril
U jakési desky s nForce2 (myslím že Albatron) jsem četl, že DualChannel se dá použít pouze do frekvence 333MHz. Takže těch 400 to asi zvládá jenom bez DualCh...
me to nezvlada ani v singlu na 400 jenom 333 a tedka jsem to zkousel dal jsem je do dualu a pri 180fsb v poho a pri 190fsb uz se to seka...tak je to spatnou ramkou a je to na reklamacku nebo na co?
Ano, to je přesně ono, do cca. 180 - 185 MHz to jede bez problémů, ale vyšší takt už začne házet chyby. Projevuje se to i např. při bootu, kdy se mohou vyskytovat na obrazovce zvláštní znaky atd. Je to nekompatibilitou čipsetu s pamětí, bohužel. A jestli to vyreklamuješ... no to nevím, ono paměti asi budou v pořádku podle DDR400 JEDEC / Intel specifikace, takže tam není co reklamovat. Jestli je něco reklamovat, tak motherboard a to z toho důvodu, že se chlubí podporou DDR400, přitom je nepodporuje. Resp. podporuje něco, co DDR400 není, tj. jsou to jasně chybně uvedené parametry výrobku.

jj mam vyzkousene ze jeste pri 185fsb mi to jede v poho...ale pak uz ne .( co nadelam.....ale nevim jestli je to na reklamacku motherboardu protoze jak jsem jiz uvadel tak pameti DDR 400 Samsung mi tam jeli skoro rok...