Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Navrh Wb

Standardní Navrh Wb

Ve skole sem se nudil, tak sem zkusil nacmarat priblizne schema WB... Fungoval by vubec

Rozmery atd jsou jen orientacni ... samozrejme by se sirka drazek atd jeste dopilovala ... sem tam je to uzsi oproti spodni casti atd.... jde mi jen o to, jestli by blok s takovym rozvrzenim vubec k necemu byl ...

http://www.volny.cz/kv4736/navrh-wb.JPG

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

ja do vody nedelam, ale je tady o tom dost threadu myslim kde se resi co je nejlepsi... tohle to urcite nebude. vstup vody by mel byt nejlip primo nad jadrem u takovyho bloku AFAIK

Standardní

takovydle "S" provedeni se tady uz resilo.... myslim ze zrovna tohle tvoje neni nejlepsi napad, pac ma celkem ostre ohyby a ta voda by tam aspon podle meho nazoru nehezky cirkulovala... a navic jak rika Wong pritok vody by mel vetsinou byt nad jadrem.... viz treba Radkuv Cascade v threadu o par radku vyse...

Standardní

asi to sem nepatri ale nedalo mi to ...

PRoc je lepsi kdyz voda produdi primo na prostredek ? Neni to jedno? prece teplota toho bloku musi byt stejna , jelikoz med je velmi dobra vodic ....
    Pašák erda.

Standardní

no logicky predsa ... chladime jadro/stred takze tam potrebujes priviest chladiace medium, hlavne pri takychto typoch navrhov, pirsov blok je v tomto iny
    MC
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Hej tak OK, tak ten blok je naprd... co nadelam... ale taky nejak nechapu proc je tak nutny hnat vodu hned primo na jadro .... Kdesi sem cetl, ze se voda v bloku ohreje o max 0,1 az 0,2 stupne... tak na co ji privadet hned primo na stred

Standardní

jasne, je to blbina. voda nemusi byt privadena primo na jadro, protoze se Ti stejne ohreje celej blok vicemene rovnomerne a ta teplotni diference mezi okrajem chladice a jeho stredem je naprosto minimalni. Mel jsem taky privod na stred, ale ted jsem navrhl novy blok, ktery ma privod jako mas ty. Navic si nemyslim, ze by konstrukce tveho bloku byla spatna. Nejdulezitejsi u bloku je teplosmenna plocha. Cim vetsi, tim lepsi. Jak bude presne orientovana, jestli tam budou zebra, nebo sloupky, nebo neco jinyho, to je celkem jedno. Rozdil mezi verzemi bude +- 3 st.C. takze nema cenu se s tim moc prdet. No a pokud si potrpis na plexi, jako ja , task tomu musis vymyslet prislusnej design, aby to bylo "oku lahodici"
    DT- Thrill`o´Byte -MB Abit NF7-Sr2 -|- Barton 2500+@2200,1,675V-|- 2x256 DDR 400 Kingston CL2-|- Club 3D Radeon 9800PRO-|- 160GB 7K250, 80GB WD-|-HP CDRW, NEC 2500A-|-SB Audigy2-|- PSU 360W Nexus-|-chlazeno: homemade Wodnik (CPU 55stC full load, 50stC idle, GPU, NB), vymenik Citroen-|-LCD Hyundai Q17-|- Logitech cordless desktop MX
    NTB- Dell Latitude D505 -: Centrino 1,5 GHz-|- 512 RAM-|-40 GB HDD-|-SXGA (1400x1050)

Standardní

Citace Původně odeslal RuV
    jasne, je to blbina. voda nemusi byt privadena primo na jadro, protoze se Ti stejne ohreje celej blok vicemene rovnomerne a ta teplotni diference mezi okrajem chladice a jeho stredem je naprosto minimalni. Mel jsem taky privod na stred, ale ted jsem navrhl novy blok, ktery ma privod jako mas ty. Navic si nemyslim, ze by konstrukce tveho bloku byla spatna. Nejdulezitejsi u bloku je teplosmenna plocha. Cim vetsi, tim lepsi. Jak bude presne orientovana, jestli tam budou zebra, nebo sloupky, nebo neco jinyho, to je celkem jedno. Rozdil mezi verzemi bude +- 3 st.C. takze nema cenu se s tim moc prdet. No a pokud si potrpis na plexi, jako ja , task tomu musis vymyslet prislusnej design, aby to bylo "oku lahodici"
    No jak se na ten svuj navrh divam tak je tam asi fakt blbe reseny ty "zahyby" a tak ... ze by ta voda blbe proudila ... co uz .... asi pujdu do normalniho "hada" .... vzdyt rozdil tam nemuze byt vetsi nez 5 stupnu ne ? Nejde mi o HC vysledky ale o to krasny ticho

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal kv4736
    Citace Původně odeslal RuV
    No jak se na ten svuj navrh divam tak je tam asi fakt blbe reseny ty "zahyby" a tak ... ze by ta voda blbe proudila ... co uz .... asi pujdu do normalniho "hada" .... vzdyt rozdil tam nemuze byt vetsi nez 5 stupnu ne ? Nejde mi o HC vysledky ale o to krasny ticho
    jasne. vsichni tady totiz zapomneli nato, ze nejdulezitejsi je ochladit medium.... protoze cascada se shitnym vymenikem chladi jako aquacool..
    takze pokud ti jde o ticho jdi do hada.. na durona to staci
    .

Standardní

Citace Původně odeslal Prokop
    jasne. vsichni tady totiz zapomneli nato, ze nejdulezitejsi je ochladit medium.... protoze cascada se shitnym vymenikem chladi jako aquacool..
    nefim, jestli ses zamerenej proti cascade, ze ji tady uvadis... jakejkoli blok se shitskym vymenikem chladi spatne ne?
    jinak na durexe ti staci tennhle blok v pohode...

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Killer[SH
    ]
    Citace Původně odeslal Prokop
    nefim, jestli ses zamerenej proti cascade, ze ji tady uvadis... jakejkoli blok se shitskym vymenikem chladi spatne ne?
    jinak na durexe ti staci tennhle blok v pohode...
    hehe, ja nejsem absolutne zamerenej proti cascade!
    uvadel sem to protoze cascada je nejvykonnejsi blok.. tak proto
    .

Standardní

dobrej had staci nejen na durona, mi uchladi TB 12*210 1,84V max 54°C voda 32-33°C

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání