CDBurnerXP Pro jsem uz taky objevil, na prvni pohled vypada hezky, ale jak rikas, pada obcas nebo pri nejakym chybnym zadani zustane viset a trva to celou vecnost, nez se vzapmatuje a upozorni na chybu atd.
To, ze mi 350 MB palil asi 8 hodin, nevim, jestli je jeho vina, nebo tim, ze mam slabou masinu. 1 pisnicka z CD (asi 3 minuty) mu trvala taky skoro 2 hodiny, kazdopadne byl muj PC po celou tu dobu vytizenej na doraz. 100 KB obrazek byl jinak vypalenej v podstate hned, ted se mi tu ale zase s..e uz aspon 20 minut s 1 KB textu a nedava najevo, ze by s tim chtel bej. v dohledny dobe hotovej - tak nevim.

Chtel bych to jeste vyzkouset na Burn4Free, ale to az priste, zatim jsem ho jen zbezne prolit. Je strasne sikovne malinkej (nainstalovanej 1,09MB misto 22,7MB CDBurnerXP Pro, CDBurnerXP Pro ma za to FAQ (online) a dokonce vlastni diskuzni forum, na burn4Free lze jen hlasit bugy a v helpu online se napr. v cesky verzi clovek nedovi vic, nez jaky byly od posledka udelany jazykovy korektury ; na naglicky - ktera zda se jedina ma trochu smysl - jsou uvedeny ty prvni nejzakladnejsi kroky). Tam se mi ale jeho ovladaci plocha zda nejak divna, i kdyz i to by se asi zvladlo, jenze on kdyz pracuje, tak obcas zablokuje celej PC (nebo prinejmensim mys a to i uz pri bootu), takze clovek ma obcas pocit, jako kdyz s nim dela se svazanejma rukama.