Citace Původně odeslal Masster
Citace Původně odeslal ace
Mna zaujimaju len dve veci
1. ako to pobezi na primernom cpu, pod cim rozumiem aspon tu nieco ako Athlon XP 1700+ @ 2200 MHz (11x200), pretoze ak vykon velmi klesne oproti Pentium 4 3.2 GHz (EE) tak ma to nastve, nie kazdy ma take vysoke P4
2. ci to pobezi na slabsich zdrojoch, snad primer 350W

Prehladal som hadam vsetky recenzie ale vsetci testuju na poriadnych P4 a na 450 W zdroji.

Nvidia by mala predavat package Geforce 6800 + Pentium4 3.2 GHz EE + 500 W PS (a pre mna este MB pre P4).

Pre bezneho smrtelnika by sa zisiel test aj na roznych CPU (average AMD, Intel a aj AMD64).
1. Tak myslim, ze takoveho testu se v nejblizsi dobe nedockame, vsichni se snazi z te karty vyzdimat maximum.
2. Nekde jsem cetl, ze jeden stastlivec ktery mel tu kartu na testy doma zkousel 300W zdroj a karta bez problemu bezela, ale myslim ze pro jistotu 360W zdroj, znackovy.
1. chapem ale je to velka skoda, aj ked napr. teraz mam docasne namiesto gf4 (popis) ati 9700 pro a je to o dost sviznejsie
a ked chcu z toho vyzmykat maximu tak by to mali skusit na nejakom stroji s viac CPU, to by bol zaujimavy test

2. zaujimave, podla ma vela ludi 350 W (znackove), to by nemal problem testnut; davnejsie som niekde videl o GF FX5900 na 200 W zdroji co je tiez pekne pod papierovy limit