Citace Původně odeslal Mastr
Citace Původně odeslal mISHA
2Mastr: no ono zalezi jak jaky telefon a jak kde. jinak me ta ac55ka vydrzela nejdele prumerne tak 1den a 22 hodin. pak to spadlo.
Tak "AC55" je stejnej telefon jako moje C55 Na síle signáliu záleží, ale jak ti po pár hodinách zmizí ten symbol nabíjení, tak to jede jenom z baterie. A tipoval bych, že i v silnym signálu to víc jak 5 hodin plného přenosu nevydrží. Osobně si myslim, že skoro dva dny bez přerušení nabíjení je blbost. Jinak co je tenhle termín prosím - "nejdele prumerne"....nějak nevim, co má přesně vyjadřovat.....
tak jeste jednou polopaticky. ten telefon zapnu a kdyz mi to spadne, tak je na pocitadle rozmezi 1den 21hodin az 23hodin ( tzn prumerne 1den 22hodin ). no a pak se dobiji tak to trebas pokud to hodne zatizim spadne behem pulhodiny ( podle toho jak se telefon vyspal ) trebas 2x 3x no a pak se to uklidni a zas to jede ty necely dva dny. kapisto? ( verit mi nemusis )

EDIT: kabel mam ten origos od CPA ( a cas od casu mi prijde, ze se nabijeni spusti samo, ale ruku za to do ohne nedam )