Keekus:
Mozno nevyuzijes celych 256 MB ale nad 128 MB urcite takze ja by som dnes (alebo radsej o par mesiacov) urcite isiel do 256 MB ale otazka je ci kupovat dnes grafiku ked su na prelome nove karty. Napr. v max payne 2 som si nemohol nastavit take rozlisenie ake som chcel (+ nejake to af a fsaa) lebo som mal malo video pamati (na tom co mam dole). Ale ak by som kupoval DNES tak GF FX 5900 XT 128 MB (neviem ci sa 256 varianty vobec robia) pretoze to ma dnes dobru cenu.
HW pre Doom3 a HL2 by som nekupoval dnes ale az ked budem mat tu hru na stole, ktovie kedy budu a ak to bude povedze o pol roka tak to bude zase ina ponuka. Ide o to, ze kedy a naco sa HW kupuje.
FatalDooM:
Mas doma final Doom3 alebo HL2? Testy v UT2003 - prilis vseobecne... vo vysokom rozliseni + af a fsaa je spotreba pamate ovela vyssia. Test kde sa vyuzije pod 128 MB VGA pamate bude samozrejme rovnaky a neobjektivny pre tento ucel.
sisi: AF ma poziadavky na video RAM, aj ked nie velke ale napr. pri spominanom max payne 2 to bolo myslim max + 30 MB k nejakemu beznemu rozliseniu. Kto ma tu hru este nainstalovanu tak si moze skusit ist aj najvyssieho nastavenia a napise mu to kolko to potrebuje - teda okrem tych co maju 256 MB na VGA lebo im to pojde.