sou to pekny kurvy
odpojujou lidi co ten jejich datove a casove neomezeny pausal vyuzivaji nadmerne ; a maskujou to "softwarovim problemem" ( kterej resi uz 26 den)
sou to pekny kurvy
odpojujou lidi co ten jejich datove a casove neomezeny pausal vyuzivaji nadmerne ; a maskujou to "softwarovim problemem" ( kterej resi uz 26 den)
Nechceš k tomu napsat něco víc.
WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net
sluzbu sem si objednaj jako jeden z prvnich par dni to bylo fpohode a byl jsem nadmiru spokojen (vyuzival sem to priblizne 6 hodin dene); ale pak se najednou neslo pripojit ; na gts info lajne mi tvrdili ze je to softwarovej problem a ze natom usilovne pracuji ; to same rikali za tejden ; za dalsi tejden zase to same. na netu sem narazil este na par lidi kterejm to taky nejde a kazdemu na info lajne rikaj neco jinyho jednou je to lokalni problem skupiny uzivatelu podruhy zase ne; ale jedna se pouze o uzivatele kteri sluzbu neomezeneho internetu vyuzivali vic hodin dene; pred par dny si dokonce upravili smlouvu a pridali tam bod 7 , gde maji ze pri nadmernem vyuzivani sluzby maji pravo uzivatele odpojit;; ale jelikoz nove podminky vejdo v platnost az 3 mesice po zmene smlouvy tak nas ted blokuji a maskuji to sorftwarovim problemem;;
a gdz sem po 25 dnech volal na GTS a rek jim ze tomu neverim ; tak mi bylo neprimo oznameno ze bych udelal nejlip gdybych snima zrusil smlouvu , ze ome jako o zakaznika nestojeji a neprimo mi naznacili ze mi to budou blokovat dokud unich tu sluzbu nezrusim a ze nechapou co muzu na internetu delat tolik hodin
holt jejich GTS Pohoda doma datove a casove neomezenej pausal asi zas tak neomezenej neni
Nextra, GTS, Tiscali, Bluetone - vsechno stejna chamrad... Vsude uplne stejnej pristup...
Kam uz se ma clovek s tim pripojenim vrtnout.![]()
![]()
To se dalo čekatPůvodně odeslal Dawe
je to ale pěkně na hlavu postavené:
telefonní linky,které jsou už tady "pár" let patří k jedním z nejdražších způsobů připojení na net v naší republice.
Začínám se orientovat na bezdrát (wifi),tam je to neomezené,za paušál a podle toho co jsem slyšel,tak i celkem stabilní a rychlé (ping)![]()
Ale to je jen pro ty,kde je signálSám pocházím z malé vesničky a máme tady 4 poskytovatele bezdrátového připojení
,škoda,že každý chce za instalaci 4-7 tisíc bez DPH
![]()
Když ale vidím ty problémy s GTS,tak mi to zase tak zlé nepříjde![]()
Sorry Doome,vím jak Tě to štve![]()
1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
Water cooling (Aquacool)
2Doom hele ja bych tam zavolal jeste jednou s chladnou hlavou a zapnul bych si zaznamnik. tak jako tak bych jim zas ja naznacil, ze to samozrejme hodim ven ( a doporucil bych to sepsat a hodit na www.lupa.cz napriklad ).
popravde ja mam gprs zatim a vim ze to neni zadna slava, ale na to co chci ja me to BOHATE staci. zadne takove uprdky ktere nekdo oznaci za pausal neberu ( a to ani rychly maily v podani xxxxDSL czech made )...
EDIT: je ve smlouve nejaky bod o nahrade skody pri nemoznosti vyuzivat sluzbu?
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
To toho o ADSL a jinych sluzbach poskytovanych pres telefonni linky moc nevis kdyz se takhle zeptas...Původně odeslal mISHA
![]()
Nahrady za nejedouci sluzbu se jeste nikdy nikdo nedovolal.... Je to ve smlouvach hezky casove osetereno... A v novyhc to ma dokonce uz i UPC.![]()
jen tu neglobalizuj. ja se ptal konkretne na tento pausalPůvodně odeslal Dawe
![]()
a já myslel že svině jsou jen v telecomu![]()
Some parts of this post may be considered violent or cruel
Tak to jsem zatim spokojenej uživatel GTS Pohoda Doma.
Mám tuhle službu cca 2-2,5 měsíce a ani jednou mě nikdo neodpojil. A to jsem na netu vařenej-pečenej. I když nic nestahuju, nebo neserfuju, tak kvůli poště a ICQ, prostě pořád.
Já jsem zatím spokojen. Toť můj názor na službu.
Až se to stane, tak změnim názor. Jen mi nejde do hlavy, jak někdo může omezovat dial-up![]()
ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB
Jsem u GTS 2 měsíce v průměru tak 3-4 hodiny denně a nemám s nima jedinej problém. Dokonce i připojování se povede hned na poprvý a ne na třetí pokus jako přímo pod Telecomem (vím, že to jde stejně přes Telecom, ale prostě je to lepší). Netvrdím, že ten problém s nima nemáš, popisuju jen svoji zkušenost. Pokud je pravda, že Telecomu platí minutovou sazbu, tak lidi jako jsme my, se jim moc nevyplatí, ale to je koneckonců jejich problém.
a muzes mi prosim povedet, jak je tam osetreno nemoznost cerpani sluzby?Původně odeslal .Voivod.
Hm, pochybuju, že by v tom neměl ruce Telecom, ať už jde o ADSL a teď i o tohle. Ostatní provideři, kteří jedou přes svoji techniku a maj to drahý a nebo maj limity jen využívaj situace, která tu je.
WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net
8/ Přesáhne-li doba nepřetržitého přerušení služby limitPůvodně odeslal mISHA
dle odst. 18, s výjimkou případě stanovených v odst.
19, má Účastník nárok odstoupit od smlouvy.
10/ Poskytovatel neodpovídá za škodu, která Účastníkovi
vznikne tím, že požadovaný telekomunikační
výkon byl poskytnut vadně nebo nebyl poskytnut vůbec.
........................................
O nějaké náhradě za nemožnost čerpání služby se nikde nezmiňujou.
a co odstavec 18 a 19? jeste to prosim prihod.
jinak klasicka svinarna typu ja ti neco poskytnu, ty zaplatis. a kdyz bude problem, tak zaplatis taky...
tak to bacha! já mam s Nextrou dobrý zkušenosti -> mam od nich adsl 512/128 bez limitu a šlape to krásně a stahuju skoro každej den... (tim stahuju každej den chápejte "nadměrný" software ze stránek které bych tu neměl uvádětPůvodně odeslal Dawe
) a ještě nijak neprudily nebo mě neomezovavli
CPU: AMD AthlonXP 1800+ on DFI Infinity Rev. A+ nForce2 Ultra // Memory: 1* 512 MB Mushkin Hi - Performance Black Level One 2-3-2 DDR400 // HDD: Seagate Barracuda 80GB 7200 ot. 8MB // Opt. mechaniky: 1. DVD-ROM Toshiba 16*, 2. MSI CD-R/RW CR52-M 52/32/52 // VGA: ATi Sapphire Radeon 9550 128 MB 250/400 @ 450/470 // Muzzix: CREATIVE SB Live! 5.1 @ Audigy with Logitech Z-540 // Zdroj: FORTRON FSP350-60PN(PF) 350W // case Antec PlusView // Mice: Logitech MX700 > WATERCOOL COMPLETED < (cooled by KPcool 1.5, Kadett & modded Eheim Compact 600)
jo jsou -> když jsem zařizoval připojení naší firmy u Eurotelu, tak jsem se jcih nakonec zeptal kdy bude pořádně rychlej datovej přenos a oni řekli, že všechno maj už připravený, ale brzdí to Telecom, tak nevim co si mam mysletPůvodně odeslal Lada Kolar
CPU: AMD AthlonXP 1800+ on DFI Infinity Rev. A+ nForce2 Ultra // Memory: 1* 512 MB Mushkin Hi - Performance Black Level One 2-3-2 DDR400 // HDD: Seagate Barracuda 80GB 7200 ot. 8MB // Opt. mechaniky: 1. DVD-ROM Toshiba 16*, 2. MSI CD-R/RW CR52-M 52/32/52 // VGA: ATi Sapphire Radeon 9550 128 MB 250/400 @ 450/470 // Muzzix: CREATIVE SB Live! 5.1 @ Audigy with Logitech Z-540 // Zdroj: FORTRON FSP350-60PN(PF) 350W // case Antec PlusView // Mice: Logitech MX700 > WATERCOOL COMPLETED < (cooled by KPcool 1.5, Kadett & modded Eheim Compact 600)
Sem v šoku!!! Odkazujou na 18 a 19 odstavec a on tam vůbec není.Původně odeslal mISHA
Končí to 16. Projel jsem celou smlouvu a nikde odstavce s tímhle číslem nejsou. Dal jsem i vyhledávání, kdybych byl slepejš, ale nic ..............
no ono uz by to melo byt spusteno. sam jsem zvedavy jak to nakonec dopadne.Původně odeslal lmarky
hmmm ze by? joj uz to zacina byt zajimavePůvodně odeslal .Voivod.
![]()
Mno pokud ti sluzbu neposkytnou, tak mas na 100% narok na vraceni penez. To je jako kdybys zaplatil auto a ja ti pak rek, ze sorry, nestihlo se vyrobit, zadny nedostanes. A IMO se zodpovednosti za skody taky nemuzes takhle zrict, protoze to mas taky ze zakona.
Proto ja platim inet zpetne a platit predem, do toho bych proste nesel.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
no jenze oni te mohou zazalovat za neodvedeni pausalni platby. jak vidis, tak tam maji takovou formulku o moznosti vyluky a nemaji ji ani definovanou...Původně odeslal Jezevec
tak jako tak je to svinarna.
Dockej casu, stastny brachu..... Vsichni jsme meli Nextru.... Meli.... Dojde i na Tebe.... FUP je neomylny.... Bohuzel...Původně odeslal lmarky
Jeden kamos jel na 512/128 od Nextry bez FUP...Praha 10 hajzlik jeden...asi udelal felch nejakymu pohlavarovi z CTcPůvodně odeslal Dawe
Black Widow: 1700+ DLT3C@2425MHz (220*11) 1,71V (burn voltage) PRIMESTABLE|Zalman CNPS 7000A - Cu 1600RPM MAX|Abit NF7-S v2.0|512MB(2x256) OCZ PC3200 Performance @DDR440 Dual 2-3-3-7|Sapphire Radeon 9500 128MB@9700PRO(425/610)|200GB by Maxtor Diamondmax 9+ SATA + Seagate Barracuda IV PATA|Pioneer DVR-106D 4xDVD±RW|Fortron FSP300-60(PN)PF|5x80mm Coolermaster TLF-R82 1500RPM MAX + 1x120mm Primecooler 1200RPM MAX+ 1x120mm inside Fortron|Logitech MX310|AOC 9A+ 19\"|3DMark01=18626|3DMark03=5951|CPUMark99=229
HomeBASE network by Benq 10/100 8-port switch + Canyon 10/100 5-port switch
no telecom je vlastník eurotelu, takže by byl lama kdyby vlastně konkuroval sám sobě, proto taky zrušily to ADSL přes mobil, jsou to prostě víc než jen sviněPůvodně odeslal lmarky
![]()
Some parts of this post may be considered violent or cruel
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)