128 Mb IS ENOUGH ! Don´t worry...
Problem je jiny ....
Dohral jsem Far Cry, BattleField Vietnam a koukal jsem na DOOM III a problem je jinde....
Pokud chtete hrat BEZ cuknuti (ne pod 50 FPS) tyto hry, tak na ne proste nestaci nic .....)) A na vyhlazovani zapomente ...
Minimum je R9800XT a 1G pameti, spise 1.5 G (to se Far Cry nacital jak blazen ....)
Testoval jsem tyhle tri tituly na ruznych sestavach a tak a za ty penize co stoji R9800Pro, R9800XT a FX5950Ultra je vykon v novych hrach UBOHY ....
Primarni problem vydim v programatorech, hovada, co serou na vse, hlavne optimalizace, vsera jsem byl parit Call of Duty, Far Cry hrat nemuzeme, protoze 80 procent lidi na to nema HW ....
Tohle vse ceho jsme svedci je pouze utok na penezenky, bezte si koupit NV40 a R420, jinak si nezahrajete, to je jejich heslo ....
Rozdil ve hrach na PS1 v letech 1995-2000 je fatalni, zlepseni o 300 procent ... Proste z konzole vytahly maximum ....
Ale k cemu je mi moje karta, ktera umi vse, kdyz vyhlazovani atd, vyuziju pouze ve starych hrach (quake, UT2003) a nebo i v novych, OPTIMALIZOVANYCHUT2004 a Call of duty
Jo....
Proste nove hry prinaseji UZASNOU grafiku, ale za jakou cenu .... Vcera jsem videl Far Cry na 1G Celeron, 384 MB SD RAM, GF4MX460, vse bylo na minimum a docela to bezelo, ale bylo o 500 procent HNUSNEJSI, nez na mem kompu .....
BF Vietnam jsem zkousel dnes, ale s 512 MB RAM to proste nejde ..... mam si koupit 1G, nebo radsi rovnou 3GZa 20000 KC....

Odpověď s citací