sluzbu sem si objednaj jako jeden z prvnich par dni to bylo fpohode a byl jsem nadmiru spokojen (vyuzival sem to priblizne 6 hodin dene); ale pak se najednou neslo pripojit ; na gts info lajne mi tvrdili ze je to softwarovej problem a ze natom usilovne pracuji ; to same rikali za tejden ; za dalsi tejden zase to same. na netu sem narazil este na par lidi kterejm to taky nejde a kazdemu na info lajne rikaj neco jinyho jednou je to lokalni problem skupiny uzivatelu podruhy zase ne; ale jedna se pouze o uzivatele kteri sluzbu neomezeneho internetu vyuzivali vic hodin dene; pred par dny si dokonce upravili smlouvu a pridali tam bod 7 , gde maji ze pri nadmernem vyuzivani sluzby maji pravo uzivatele odpojit;; ale jelikoz nove podminky vejdo v platnost az 3 mesice po zmene smlouvy tak nas ted blokuji a maskuji to sorftwarovim problemem;;
a gdz sem po 25 dnech volal na GTS a rek jim ze tomu neverim ; tak mi bylo neprimo oznameno ze bych udelal nejlip gdybych snima zrusil smlouvu , ze ome jako o zakaznika nestojeji a neprimo mi naznacili ze mi to budou blokovat dokud unich tu sluzbu nezrusim a ze nechapou co muzu na internetu delat tolik hodin
holt jejich GTS Pohoda doma datove a casove neomezenej pausal asi zas tak neomezenej neni