Dd,
chtěl bych se zeptat na zkušensti s instalací nějaké distribuce (třeba MDK 9.2.) na loopback. O kolik je to pomalejší. Potom jaké to podporuje formáty partišny? A vůbec jestli to doporučujete a jak je to potom s bootsektorem.... Dík
Dd,
chtěl bych se zeptat na zkušensti s instalací nějaké distribuce (třeba MDK 9.2.) na loopback. O kolik je to pomalejší. Potom jaké to podporuje formáty partišny? A vůbec jestli to doporučujete a jak je to potom s bootsektorem.... Dík
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Dost dobre si nedovedu predstavit, jak z toho nabootovat.
Já taky ne, ale v mdk to fakt asi jde, a tak se ptám jestli t někdo zkoušel.
jestli tim myslis pripojeni lokalniho souboru jako regulerniho souboroveho systemu, tak to podporuje vsechny typy fs, jake podporuje kernel. jinak nevim, k cemu ti to muze byt dobre (teda krome CryptoFSale to je lepsi udelat cryptoloop z existujiciho fs)
ad bootovani: nejdriv musis nabootovat nejake jadro s podporou loopback fs, potom se zrejme neobejdes bez initrd, kde budou nalezite nastroje, vytvoris loopback device, namountujes jako pozadovanou partisnu a pak s tim pracujes jako s normalnim diskem.
Slackware...because it works
zkusenosti nemam ale pomalejsi to bude urcite znatelne. precijen prace s FAT (byt s jednim souborem) neni tak rychla.
a bootuje se pravdepodobne pres initrd.
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Tak to to fatk nikdo nezkoušel?![]()
No v manualu k Mandrake 10 to nedoporucovaliPůvodně odeslal Dominator
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)